25 / 04 / 2024

Yooistanbul projesi görücüye çıktı! M ² 'si 10 bin dolara!

Yooistanbul projesi görücüye çıktı! M ² 'si 10 bin dolara!

Dünyanın en ünlü tasarımcısı Philippe Starck'ın kurucu ortağı ve kreatif direktörü olduğu, dünyanın ilk ve tek global emlak, tasarım yatırım ve pazarlama şirketi yoo ve Say Yapı'nın işbirliğinde gerçekleşen Yooistanbul projesi görücüye çıktı



New York, Miami, Boston, Toronto, Hamburg, Münih, Londra, Phuket ve Sidney başta olmak üzere dünyanın tüm önemli merkezlerinde tasarım merkezli lüks residans ile eşanlamlı olarak kabul edilen yoo uzun süredir girmek istediği Türkiye pazarına Say Yapı ile yaptığı uzun soluklu bir anlaşma ile 2008 yılında girmişti.

yoo'nun Yönetim Kurulu Başkanı John Hitchcox, Say Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Yiğit ve tasarımcı Phillippe Starck'ın katılımıyla gerçekleşen basın toplantısında projenin bilinmeyen detayları paylaşıldı. 5 katlı 11 bloklu toplam 100 daireden oluşan yooistanbul 250 milyon dolar yatırımla gerçekleştirilecek, yooistanbul projesi İstanbul Ulus'ta 22 bin metrekare üzerinde inşa edilecek. 2012'nin Haziran ayında tamamlanması planlanan projenin metrekare birim fiyat ortalama 10 bin dolar olacak.
Hürriyet
 


Geri Dön