25 / 04 / 2024

Yozgat Kapalı Pazar Yeri projesinin inşaatı başladı!

Yozgat Kapalı Pazar Yeri projesinin inşaatı başladı!

Yozgat halkı ve pazarcı esnafının yıllardır beklediği Kapalı Pazar Yeri inşaatı başladı.Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Kapalı Pazar Yeri’nin inşaatının başladığını belirtti.



Yozgat halkı ve pazarcı esnafının yıllardır beklediği Kapalı Pazar Yeri inşaatı başladı.

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan’ın 30 Mart seçimleri öncesi Yozgat halkına söz verdiği Kapalı Pazar Yeri inşaatı start aldı. Anadolu Lisesi alt kısmında milli eğitim müdürlüğüne ait atölyelerin bulunduğu alana inşa edilen kapalı Pazar yerinin 90 günde tamamlanması planlandı.

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Kapalı Pazar Yeri’nin inşaatının başladığını belirterek, “Yozgat’ın yıllardır beklediği önemli bir ihtiyacını karşılamış oluyoruz. 3 bin metrekare alana yapılacak Pazar yerinin üst kısmını ise spor ve sosyal tesis olarak kullanacağız. Mahalle halkımız burada spor yapıp dinlenebilecek” dedi.

Pazar yerinin gecikmesinin sebebinin arsa sıkıntısı olduğunu vurgulayan Başkan Arslan, “Milli eğitim müdürlüğümüze ait atölyelerin bulunduğu alanı tespit ettik. Öncelikle milli eğitim müdürlüğümüze yaklaşık bir milyon liraya önce atölye yapıp taşıdıktan sonra burada çalışmalara başladık. İnşallah 90 gün içerisinde Pazar yerimiz tamamlanıp hizmete açılacak. Bu şekilde hem pazarcı esnafımız hem de halkımız rahat bir şekilde alışveriş yapma imkanı bulacak. Şimdiden ilimize hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.



Yozgat Kapalı Pazar Yeri projesinin inşaatı başladı!



Hürriyet 


Geri Dön