28 / 03 / 2024

Yozgat'ta 9 bin 973 kişi imar barışından yararlandı!

Yozgat'ta 9 bin 973 kişi imar barışından yararlandı!

Yozgat'ta bugüne kadar 9 bin 973 kişi imar barışından yararlanmak için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne başvuru yaptı. 




Yozgat'ta 9 bin 973 kişi imar barışından yararlanmak için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne başvuruda bulundu. Yozgat Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İbrahim Tamer'in yaptığı açıklamada, 31 Ekim'de son bulan imar barış süresinin 31 Aralık'a kadar uzatıldığını dile getirdi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre imar barışının, ruhsat ve ruhsat eklerine aykırı yapıları bulunan vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu söyleyen Tamer, şunları aktardı; 

"İmar barışından 31 Aralık 2017'den, önce yapılan yapı sahipleri yararlanmaktadır. İmar barışı, vatandaşlarımıza çok önemli kolaylıklar sağlamaktadır. Ruhsat konusunda eksikleri bulunan vatandaşlarımız 31 Aralık tarihine kadar müdürlüğümüze müracaat edebilirler."

Tamer, Yozgat il genelinde bugüne kadar 9 bin 973 kişinin imar barışından yararlanmak için başvuruda bulunduğunu da sözlerine ekleyerek "Yapılan başvurulardan da bu güne kadar 16 milyon 844 bin milyon lira tahsilat yapılmıştır." dedi. 

İmar barışına 15 milyon başvuru bekleniyor!

İmar barışı resmen uzatıldı!


Geri Dön