26 / 04 / 2024

Yunus Emre Camii Parkı hizmete açıldı!

Yunus Emre Camii Parkı hizmete açıldı!

Ataşehir Belediyesi, Esatpaşa Mahallesi’nde 5 bin 256 metrekarelik alanda kurulan Yunus Emre Camii Parkı’nı hizmete açtı. Parkta, yürüme yollan, dinlenme alanları, yıldız şeklinde kuru havuz, şadırvan, ahşap pergolalar, bankları bulunuyor...



Ataşehir Belediyesi, Esatpaşa Mahallesi’nde 5 bin 256 metrekarelik alanda kurulan Yunus Emre Camii Parkı’nı hizmete açtı. Meydanda, yürüme yollan, dinlenme alanları, yıldız şeklinde kuru havuz, şadırvan, ahşap pergolalar, bankların bulunduğu parkta 200 kişi kapasiteli Yunus Emre Taziye Evi de var.


Ataşehir Belediyesi, son yıllarda ilçedeki yeşil alan miktarını iki katına çıkarttı. Son olarak nisan ayında Ataşehir’de yeni bir yeşil alanı daha halkın hizmetine açan belediye, parkın içerisine de 230 metrekarelik tek katlı prefabrik bir taziye evi inşa etti.

‘Kamu hizmeti veriyoruz’


Esatpaşa Mahallesi’nde açılan Yunus Emre Camii Parkı ve Taziye Evi ile ilgili mahalle sakinleri memnuniyetlerini dile getirirken Ataşehir Belediye Başkanı Battal îlgezdi de bundan sonra da Ataşehirliler için çalışmayı sürdüreceklerini söyleyip, şöyle dedi:

“Biz Ataşehir’i bir bütün olarak görüyoruz. Dine, mezhebe ve ırka dayalı bir hizmet vermiyoruz. Seçildikten sonra parti gömleğimizi bir tarafa bıraktık. Çünkü biz kamu hizmeti veriyoruz. Sîzlerle birlikte Ataşehir’i daha da ileri götüreceğiz.”


5 bin 256 metrekarelik parkta; meydan, yürüme yolu, kuru havuz, şadırvan, ahşap pergolalar, banklar, aydınlatma elemanları ve benzeri donatıların yanısıra 230 metrekarelik prefabrik taziye evi de bulunuyor.


Milliyet Gazetesi


Geri Dön