17 / 04 / 2024

Yunusoğlu İnşaat'tan İzmir'e 2 yeni proje!

Yunusoğlu İnşaat'tan İzmir'e 2 yeni proje!

2017’yi yatırım yılı ilan eden Yunusoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yunusoğlu, İzmir'de 2 yeni proje inşa edecek. Projelerden biri Güzelbahçe'de diğeri ise Bayraklı'da yükselecek.



İzmir’de birçok gayrimenkul projesi hayata geçiren Yunusoğlu İnşaat, bu yıl sonunda ‘Arma Gaziemir’ ile Narlıdere’de lüks villaların bulunduğu ‘Sahil Konakları’ projelerini teslim edecek. 



2 projenin toplam yatırım bedelini 100 milyon TL olarak açıklayan Yunusoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yunusoğlu, 2017’yi yatırım yılı ilan ettiklerini söyledi. 



Yunusoğlu, “Güzelbahçe’de, 100 daire ve 30 villadan oluşan 5 projeyi bir araya getireceğiz. Bayraklı’da ise konut ve ofisten oluşan 35 katlı bir projenin de yapımına başlamayı hedefliyoruz” dedi. 


GÜZELBAHÇE’YE 200 MİLYON YATIRIM


100 daire ve 30 villadan oluşan bir projeyi Güzelbahçe’de inşa edeceklerini dile getiren Yunusoğlu, tanıtımın önümüzdeki günlerde gerçekleşeceğini dile getirdi. 200 milyon TL yatırımla inşa edilecek olan projenin bölgede büyük fark yaratması bekleniyor. 



BAYRAKLI'YA KONUT VE OFİS PROJESİ


Yunus Yunusoğlu, "Bayraklı’da konut ve ofisin bulunduğu, 35 katlı çok özel bir proje için hazırlanıyoruz.  10 dönümlük alanda konumlandırılacak projeyi de İzmir’e kazandırmak istiyoruz” dedi. 


İNŞAAT SEKTÖRÜ LOKOMOTİF BİR SEKTÖRDÜR


İnşaat sektörüne ölü yatırım diye bakanlardan rahatsız olduğunu dile getiren Yunusoğlu "Türkiye koşullarında inşaat sektörü lokomotif bir sektördür. Tüm sektörleri çalıştıran, onlara öncü olan sektördür. İnşaat sektörünün önü farklı boyutlarda açılabilir. Bugünlerde KDV’ler düşürüldü. Yurtdışı satışlarda KDV’nin kaldırılması avantaj sağladı. Yani gayrimenkul sektörü döviz getiren bir sektör olarak değerlendirebilir” diye açıklama yaptı. 


Hürriyet 



Geri Dön