27 / 04 / 2024

Yüzde 42 zam gelmişti! Başvuran 6250 lira alacak! Son tarih 31 Temmuz

Yüzde 42 zam gelmişti! Başvuran 6250 lira alacak! Son tarih 31 Temmuz

Temmuz zammıyla birlikte en düşük emekli maaşı 3 bin 500 liraya yükseltildi, memur ve memur emeklilerine ise yüzde 41,69 zam yapıldı. SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yapılan zam ise yüzde 42,35 olarak gerçekleşti. Emekli maaşlarının artması ile birlikte bankalar da hareketlendi.



'Emekli promosyon ödemeleri' bankalar tarafından tek tek duyuruluyor. Artan emekli maaşları bankaların promosyon ödemelerine de artış olarak gerçekleşti. Bazı bankalar, emekli maaşını taşıyana 5 bin lirayı geçen promosyon verirken, banka tercihi yapılmazsa emekli maaşı SGK tarafından Ziraat Bankası'na direkt yatırılmakta.

Emekli maaşını taşıyacak olan emeklilerin 31 Temmuz tarihine kadar süresi mevcut. İşte bankaların promosyon ücretleri...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön