25 / 04 / 2024

ZİN D Diamond Çekmeköy projesi satışta!

ZİN D Diamond Çekmeköy projesi satışta!

Firma: Zin D Yatırım Geliştirme A.Ş.

Proje: Zin D Diamond

ZİN D Yatırım ve Yönetim Geliştirme A.Ş. tarafından Çekmeköy'de inşa edilen ZİN D Diamond projesi satışa çıktı. Projede daire fiyatları 433 bin TL'den dükkan fiyatları, 466 bin TL'den başlıyor.



ZİN D Yatırım ve Yönetim Geliştirme A.Ş. tarafından Çekmeköy'de yükselen ZİN D Diamond projesi modern mimari anlayışıyla inşa ediliyor. 

Satışa sunulan projeden ev sahibi olmak isteyenlere cazip fırsatlar sunuluyor. Kamu bankalarının uyguladığı yüzde 0,64 vade oranlarıyla 12 ay taksit erteleme ve 180 ay taksit seçenekleri bulunuyor.

ZİN D Diamond Çekmeköy projesi satışta!

ZİN D Diamond projesinde daire fiyatları 433 bin TL'den, dükkan fiyatları 466 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Her bir metrekaresi ileri teknoloji, stil, huzur ve konforunuzu düşünerek tasarlanan projede daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Eğlence merkezlerinin de bulduğu ZİN D Diamond projesinde kafe ve restoranlar da yer alıyor.

ZİN D Diamond Çekmeköy projesi satışta!

Çarşı ve geniş bahçe alanına sahip ZİN D Diamond projesinin içerisinde çarşı ve modern otopark, fitness salonu, kapalı yüzme havuzu mevcut.

ZİN D Diamond, Çamlıca-Altunizade-15 Temmuz Şehitler Köprüsü 12-15 kilometre, Etiler, Levent, Maslak 15-20 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim köprüsü bağlantı yolları ile TEM Otoyolu bağlantı yollarına 2-3 kilometre mesafe uzaklıkta konumlanıyor. 

ZİN D Diamond Çekmeköy projesi satışta!

ZİN D Diamond iletişim
Adres: Şile Otoyolu Adnan Menderes Cad. Bengi Sok. 34788 Çekmeköy/İSTANBUL
Telefon : 0216 642 03 22
Web: http://zind-diamond.com/tr


projeye sor



Geri Dön