23 / 04 / 2024

Zincirlikuyu Çiftçi Towers!

Zincirlikuyu Çiftçi Towers!

Firma: Türkerler İnşaat

Proje: Çiftçi Towers

Zincirlikuyu Çiftçi Towers projesi Türkerler İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Türkerler İnşaat' ın Zincirlikuyu Çiftçi Towers projesinde konutların metrekare birim fiyatı 7 bin 300 dolardan başlangıç gösteriyor...




Çiftçi Towers projesi İstanbul Avrupa Yakası'nda Beşiktaş ilçesine bağlı Zincirlikuyu'da hayata geçiriliyor. Türkerler İnşaat ile Çiftçi Gayrimenkul ortak girişimiyle yükselen  Zincirlikuyu Çiftçi Towers'ta daire fiyatları metrekare bazında 7 bin 300 dolardan başlangıç gösteriliyor.


Zincirlikuyu Çiftçi Towers projesi toplamda 2 kuleden oluşuyor. Kuleleri 45'er katlı olarak tasarlanan Çiftçi Towers Zincirlikuyu'da konut satışları devam ediyor.


Zincirlikuyu Çiftçi Towers projesinde  buhar banyosu, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, fitness center, sauna ve dinlenme alanları gibi imkanlar alıcılarına sunuluyor.


Zincirlikuyu Çiftçi Towers Rezidans'ta yer alan daireler 2+1, 2,5+1, 3+1, 4+1, 4,5+1, 5+1, 5,5+1 ve 6+1 şeklinde tasarlandı. Zincirlikuyu Çiftçi Towers projesindeki dairelerin alanları 222 metrekareden başlıyor ve 578 metrekareye kadar yükseliyor.


Zincirlikuyu Çiftçi Towers projesinde yer alan dairelerin metrekare birim fiyatı 7 bin 300 dolardan başlıyor ve 15 bin dolara kadar çıkıyor.


Zincirlikuyu Çiftçi Towers nerede?

Çiftçi Towers Zincirlikuyu nerede: Nisbetiye Mahallesi, Barbaros Bulvarı No: 96 34340 Beşiktaş / İstanbul



Zincirlikuyu Çiftçi Towers!



Zincirlikuyu Çiftçi Towers iletişim!

Telefon: 0212 347 55 08

Web Adresi: www.ciftcitowers.com.tr


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön