23 / 04 / 2024

Zonguldak Demirpark AVM'nin adı Esas 67 Burda oldu!

Zonguldak Demirpark AVM'nin adı Esas 67 Burda oldu!

Esas Holding iştiraki Esas Gayrimenkul, Zonguldak’taki Demirpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni satın aldı. Demirpark Alışveriş ve Yaşam Merkezini Esas 67 Burda adıyla devam ettirecek.



Yurt dışında satın alma ve birleşme; Türkiye’de ise satın alma ve sıfırdan yatırım stratejisi ile ilerleyen firma, coğrafi konumu, genç üniversite nüfusu ve yer altı zenginlikleri ile Türkiye’nin yüksek büyüme potansiyeline sahip ili Zonguldak’ta aldığı Demirpark Alışveriş ve Yaşam Merkezini Esas 67 Burda adıyla devam ettirecek. 


11 bin metrekare alan üzerinde hizmete devam edecek olan Esas 67 Burda AVM,’de 62 mağaza bulunuyor.  500 araç kapasitesine sahip 4 otoparkı ve 5 mağaza katı bulunan Esas 67 Burda’nın kiralanabilir alanı yaklaşık 22 bin metrekare. Ayda ortalama 400 bin kişi tarafından ziyaret ediliyor. 


Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, “Hayata geçirdiğimiz projelerde ticari gayrimenkul alanının dinamiklerine yön veriyoruz” dedi. Esas Gayrimenkul CEO’su Kazım Köseoğlu ise “Jeopolitik konumu itibariyle Türkiye’nin en avantajlı lokasyonlarından biri olan, Karadeniz kıyısında, limanıyla deniz ticaretinde de önemli bir yere sahip Zonguldak’ta hareketli bir kentleşme görülüyor. Üniversite şehri olması sebebiyle de yaklaşık 25 bin öğrenciye yönelik genç bir nüfus barındırıyor” dedi.



Hürriyet 


Geri Dön