25 / 04 / 2024

Zonguldak Gülüç'te yeni yaşam alanları oluşturulacak!

Zonguldak Gülüç'te yeni yaşam alanları oluşturulacak!

Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesindeki dere yatağının yaşam alanına dönüştürülmesi için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Mustafa Gökhan Demirtaş, "Sahil projemiz bizim en büyük hayalimizdi." dedi.



Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesindeki dere yatağının yaşam alanına dönüştürülmesi için çalışmaların sürdüğü bildirildi.


Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, göreve geldiğinde 7 bin 200 olan belde nüfusunun 8 bin 100'e yükseldiğini belirterek, "Güvenli, huzurlu beldemiz tercih edilen yerler arasında yer almıştır" dedi.


Dere yatağının yaşam alanına dönüştürülmesi için çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını vurgulayan Demirtaş, "Sahil projemiz bizim en büyük hayalimizdi. Bu projeyi kısa sürede tamamlayarak halkımızın kullanımına açmak istiyoruz. Bu proje bölgemizin göz bebeği haline dönüştürülecektir" diye konuştu.


Demirtaş, ayrıca beldede yapılan imar revizyonlarının ardından müteahhitlerin yeni yaşam alanları oluşturmak için belediyeye müracaat yaptıklarını da sözlerine ekledi.


Hürriyet


Geri Dön