27 / 04 / 2024

Bursa Defterdarlığı Uludağ Milli Emlak Müdürlüğü apartman satıyor! 3 milyon 774 bin 417 TL!

Bursa Defterdarlığı Uludağ Milli Emlak Müdürlüğü apartman satıyor! 3 milyon 774 bin 417 TL!

Bursa İli Osmangazi İlçesi'nde yer alan 26 daireli kangir apartman Bursa Defterdarlığı Uludağ Milli Emlak Müdürlüğü tarafından 18 Eylül 2014 günü saat 13:30'da ihale ediliyor.



Bursa İli Osmangazi İlçesi'nde yer alan 26 daireli kangir apartman Bursa Defterdarlığı Uludağ Milli Emlak Müdürlüğü tarafından  3 milyon 774 bin 417 TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık teklif usulüyle gerçekleşecek.


Satışa konu olan taşınmaz  Bursa İli Osmangazi İlçesi Hüdavendigar Mahallesi 4575 ada, 39 parselde yer alıp yüzölçümü 1.729,25 metrekaredir.


2 - İhalelere iştirak etmek isteyenlerin;

a) İhalenin başlangıç saatine kadar yatıracakları geçici teminat makbuzu veya 2886 sayılı Kanunun 26. maddesine göre düzenlenmiş geçici teminat mektubu,

b) İkametgah ilmühaberi (İdaremizden temin edilebilir.) ile nüfus cüzdanı örneği (T.C. kimlik numarasını belirtir.)

c) Başkası adına ihaleye katılacak olanların noterden tasdikli vekâletname,

d) Tüzel kişilerden vergi kimlik numarasını belirtir belge,

e) Özel hukuk tüzel kişilerinin yukarıda belirtilen şartlardan ayrı olarak idare merkezlerinin bulunduğu yer Mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret veya sanayi odasından veya benzeri mesleki kuruluştan, 2014 yılı içerisinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliğe temsile tam yetkili olduklarım gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekaletnameyi vermeleri.

f) Kamu tüzel kişilerinin ise tebligat için Türkiye’de adres göstermeleri ile Vergi kimlik numarasını bildirmeleri ve tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu belirtir belgeyle birlikte İhale saatinde komisyon huzurunda hazır bulunmaları gerekmektedir.

3 - İstekliler ilanda belirtilen ihale saatine kadar komisyon başkanlığına ulaşmış olması şartıyla, 37. madde hükümlerine uygun olarak düzenleyecekleri tekliflerini iadeli taahhütlü bir mektupla gönderebilirler.

4 - Ortak girişim belgesi ile katılacaklardan ortakların adı soyadı ile ortaklık oranını gösteren noter tasdikli ortaklık sözleşmesi komisyona verilecektir.

5 - Şartname ve ihale dosyası mesai saatleri içerisinde ücretsiz olarak Uludağ Milli Emlak Müdürlüğünde görülebilir.

6 - İhale bilgileri http:/www.bursadefterdarlığı.gov.tr ve http:/www.milliemlak.gov.tr internet adreslerinden öğrenilebilir. Tlf.: 0 224 22113 00

7 - Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. Postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmez.


İlanın tam metni için tıklayın


Geri Dön