27 / 04 / 2024

Denge Kaşaneler 5’te 650 bin liraya 2+1! 2013’te teslim!

 Denge Kaşaneler 5’te 650 bin liraya 2+1! 2013’te teslim!

Firma: Denge inşaat

Proje: Denge Kaşaneler 5

Denge İnşaat projesi olan Denge Kaşaneler 5’te daire fiyatları 650 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projedeki dairelerin teslimleri Haziran 2013’te gerçekleştirilecek




Denge Kaşaneler 5 projesi Şaşkınbakkal Kaşaneler Sokak'ta 8 katlı tek blok halinde hayata geçti. Denge İnşaat imzası taşıyan projede tüm daireler 105 metrekare ve  2+1 tipinde tasarlandı.


Toplam 21 adet konutun yer aldığı projede daire fiyatları 650 bin lira ile 750 bin lira aralığında değişim gösteriyor. Banka kredisi kullanarak daire sahibi olunabilen projede teslimler Haziran 2013’te gerçekleşecek. Projedeki daireler 1 adet klima, telefon ve internet altyapısı, jeneratör, yangın ihbar ve söndürme sistemi ile teslim ediliyor.


Kaşaneler 5 projesinde dairelerin giriş kapıları Kale ya da Multilock çelik kapı, oda kapıları masif kaplama, duvarlar alçı sıva ve su bazlı saten boya, salon ve yatak odalarında lamine parke, daire giriş holleri, koridorlar, mutfak, banyo, W.C. ve balkonlar Vitra Seramik, pencere ve balkon kapıları Rehau, Trokal, Thysen ya da Gealan, ayrıca pencerelerde panjur, balkon pencerelerinde otomatik panjur olarak teslim ediliyor. Kaşaneler 5'teki dairelerin mutfakları Lineadecor, Alno Impulse, Eurodecor; banyo dolapları Vitra veya Creavit, banyo bataryalar Artema, vitrifiye Vitra Seramik, beyaz eşyaları Franke veya Siemens marka seçilmiş.



Denge Kaşaneler 5 projesi Bağdat Caddesi'ndeki mağazalara, kafelere, restoranlara, kitabevlerine, sanat galerilerine, sosyal kulüplerine yürüme mesafesinde yer alıyor.



444 29 82

http://www.dengeinsaat.com

Gülay ODABAŞI



projeye sor



Geri Dön