26 / 04 / 2024

Nuroltower'da metrekaresi 5 bin dolara! Yüzde 5 indirimle!

Nuroltower'da metrekaresi 5 bin dolara! Yüzde 5 indirimle!

Firma: Nurol GYO

Proje: Nurol Tower

Nurol Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin yeni projesi Nurol Tower EvOfisEv'de lansman öncesi yüzde 5 indirimli satışlar başladı



Adalet Sarayı ve Çağlayan’a hakim konumuyla hem bir yaşam alanı hem de eşsiz bir iş merkezi olarak yükselen Nuroltower projesi 2 katlı çarşısı ve 30 katlı kule binası ile dikkat çekiyor. 74 metrekareden 190 metrekareye kadar farklı konut tipleri bulunan  Nurol Tower  EvOfisEv projesinde Eylül’de yapılacak lansman öncesi yüzde 5 indirimli fiyatlarla satışlar başladı. Projede metrekare birim fiyatları 5 bin dolar ile 7 bin 500 dolar arasında değişiyor.


Eski Yıldız Teknik Üniversitesi arsasında yükselen Nurol Tower projesinde teslimler 2014 yılında yapılacak.


Nuroltower da metrekaresi 5 bin dolara! Yüzde 5 indirimle! 


Leed Gold sertifikasına aday Nurol Tower projesinde concierge hizmetlerinden Sky Lounge’a, birbirinden şık restoranlarından cafelere, toplantı salonlarından özel yemek odalarına kadar bir çok özellik bir arada bulunuyor. Projedeki yaşam alanları 4 metre tavan yüksekliğine sahip.


Yeni Yol Cad. İzzet Paşa Mh. No:3 Mecidiyeköy, Şişli - İstanbul


http://www.nuroltower.com.tr


444 6496 (444 NGYO)


Sinem ÖZTÜRK


*Bu Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi www.emlakkulisi.com'un özel haberidir. Birazdan haberlerimiz çalmayı alışkanlık haline getiren hırsızlık evlerinin yaptığı sitelerde bu haberin takla attırılmış versiyonunu okuyabilirsiniz.


projeye sor



Geri Dön