19 / 04 / 2024

Veryeriler İnşaat'ın yaptığı taş evlerin yüzde 90 'ı satıldı!

Veryeriler İnşaat'ın yaptığı taş evlerin yüzde 90 'ı satıldı!

Veryeriler İnşaat 'ın Alaçatı 'da yaptığı “Köy İçi Taş Evler ” projesinin ilk etabında yer alan evlerin yüzde 90 'ı satıldı. Alpan Veryeri,  inşaatına 2010 yılının Eylül ayında başlanan projedeki evlerin Haziran 'da teslimatların yapılacağını söyledi



Veryeriler İnşaat 'ın Alaçatı 'da yaptığı “Köy İçi Taş Evler ” projesinin ilk etabında yer alan evlerin yüzde 90 'ı satıldı. İnşaatına 2010 yılının Eylül ayında başlanan projedeki evlerin Haziran 'da teslimatların yapılacağını söyleyen Alpan Veryeri, aynı tarihte ikinci etabın startını vereceklerini söyledi.

Konut sektöründe niş bir alanda faaliyet gösteren ve Alaçatı 'da gerçekleştirdiği taş evlerle dikkat çeken Veryeriler İnşaat, 2010 yılının Eylül ayında inşaatına başladığı Köy İçi Taş Evler projesinin ilk etabındaki evlerin yüzde 90 'nını sattı. Projede bulunan evlerin Haziran 2011 'de teslim edileceğini söyleyen Veryeriler İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alpan Veryeri, hemen ardından projenin ikinci etabının startının verileceğini söyledi.

9 ayda teslimat
Toplam 31 taş evden oluşan ilk etabın inşaatına Eylül 2010 'da başladıklarını ve Haziran 2011 'de teslim edeceklerini belirten Alpan Veryeri “Köy İçi Taş Evler projesini 3 ayrı lokasyonda planladık. İlkini teslim eder etmez, 30 evden oluşan ikinci bölümün inşaatına başlayacağız. Projelerimizi 9 ayda bitirip teslim ediyoruz. Hatta 15-20 gün öncesinden bitirmeye gayret ediyoruz. Bu durum müşterilerimizi çok mutlu ediyor ” dedi.

Dost tavsiyesi ile satış
Taş evlere gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını dile getiren Veryeri, “Eğer müşterilerinizin talebinden daha fazlasını vermek gibi bir hedefiniz varsa, bu durum size olan güveni ve sevgiyi perçinliyor. Bizim satışlarımızın neredeyse tamamı dost tavsiyesiyle gerçekleşiyor ” dedi. Müşterilerinin büyük bir bölümünün İstanbullu olduğunu ve yıl boyunca şehirde bunalan bu kişilerin Alaçatı 'da kendilerine bambaşka bir yaşam kurduklarının ifade eden Veryeri; dar sokakları, mavi bayraklı sahilleri, sıcak komşuluk ilişkileri ile şehrin tersine hayatın yavaş aktığı bu yöreyi hemen benimsediklerini vurguluyor.  

Taş evleri tasarlarken Alaçatı 'nın mimari dokusunu bozmadan, eski Rum mimarisinin özelliklerini devam ettiren Veryeriler İnşaat, Köy İçi Taş Evler projesinde avlulu- avlusuz, değişik bahçe büyüklükleri ve 2+1, 3+1, 4+1 gibi ev seçenekleriyle satışlarına halen maket üzerinden devam ediyor, ev fiyatları ise 225-350 bin Avro aralığında değişiyor.


Geri Dön