19 / 04 / 2024

0.74 faizli konut kredisi bitti mi?

0.74 faizli konut kredisi bitti mi?

Kamu bankaları tarafından Haziran ayında başlatılan 0.74 faiz oranlı konut kredisi kampanyası konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görülüyor. Peki 0.74 faizli konut kredisi bitti mi? İşte detaylar...



Geçtiğimiz aylarda birçok sektör için kamu bankaları tarafından kredi kampanyaları hayata geçirildi. Kamu katılım finans kuruluşları, normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanması aamcıyla hayata geçirilen 4 yeni finansman paketinden en çok dikkat çeken konut kredisi kampanyası oldu. Akşam'da yer alan habere göre; bu kapsamda sıfır konutlar ve ikinci el konutlar için iki ayrı kredi paketi düzenlendi. 

Konut sahibi olma hayali olan vatandaşlar düşük faizli ikinci el konut kredisine yoğun ilgi göstermeye devam ediyor. 

Kamu bankaları tarafından başlatılan kampanyada ev alma hayali olan kiracılar ile yatırım yapmak isteyenlere fırsat sunuldu. Kampanya kapsamında 0.74 faiz oranıyla konut kredisi kullanma imkanı sağlanıyor. Peki, 0.74 faizli konut kredisi bitti mi? Şartları neler?

İKİNCİ EL KONUT KREDİSİ ŞARTLARI NELERDİR?

İkinci el konutlar için azami 12 ay ödemesiz dönemli, azami 15 yıl vade ve aylık yüzde 0,74 finansman oranıyla kredi fırsatı sunuldu. 

Kampanyanın devamlılığı ve kredi kullandırma koşullarına ilişkin bilgiler bankalardan öğrenilebiliyor. 

Ev alacaklar dikkat! Konut fiyatları ne olacak?

Konut kredisi faizleri Ağustos'un ilk haftasında ne oldu?


Geri Dön