20 / 04 / 2024

11 firmaya ihale yasağı geldi

11 firmaya ihale yasağı geldi

Sağlık Bakanlığı, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel
Müdürlüğü, 11 firmaya ihale yasağı getirdi



Sağlık Bakanlığı, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel
Müdürlüğü, 4734 Sayılı Kamu İhale, 4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri ile 2886 Sayılı Devlet İhale Kanuna göre, 11 firmaya muhtelif sürelerle kamu ihalelerine katılma yasağı getirdi.

Yasaklara ilişkin duyurular Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü TİSA İnşaat Ticaret ve Turizm Limited Şirketi (Ankara) ile Gün-Ak Hafriyat Nakliyat İnşaat Yedek Parça Sanayi ve Ticaret Limited Şirketini (İzmir) birer yıl süreyle tüm ihalelerden men etti.

Sağlık Bakanlığı da "MEDTEK Elektronik Tıbbi Cihazlar Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi (İstanbul), MET Tıbbi Alet ve Sarf Malzemeleri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi (Ankara), İz Med Bilgisayarlı Tomografi ve Ultra Sonografi Teşhis Merkezi Ticaret Limited Şirketi (Kocaeli), BİNİMEKS Dış Ticaret Limidet Şirketi
(İstanbul,, BİOSET Biyokimya Tesisleri Ticareti Anonim Şirketi (İstanbul), Kurtbey Petrol Ürünleri Madencilik Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi (İzmir) ile Hüseyin Şahin'e (Sakarya)" 6 ay ile bir yıl arasında değişen sürelerle ihaleye yasağı getirdi.

Öte yandan, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Katar İnşaat Malzemeleri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketini 6 ay, Milli Eğitim Bakanlığı ise Medtek Elektrik Tıb. Cih. Tic. ve San. A.Ş.'yi bir yıl süreyle tüm ihalelerden men etti.

AA


Geri Dön