24 / 04 / 2024

15 bin TL'lik kirasını ödeyemeyen Defne Samyeli, 30 bin TL'lik ev arıyor!

15 bin TL'lik kirasını ödeyemeyen Defne Samyeli, 30 bin TL'lik ev arıyor!

Şimdiki evinin 15 bin TL’lik kirasını aylarca ödemediği söylenen Defne Samyeli'nin aylık kirası 40 bin TL olan Ulus'ta Boğaz manzaralı 5 odalı havuzlu bir villa ile Kemer Country'de aylık kirası 30 bin TL kütük evlere bakması şaşkınlık yarattı.



Zen Pırlantaları'nın kurucusu Yusuf Araz'ın Kemerburgaz ilçesindeki Pasifik Villaları'nda bulunan evinde oturan Samyeli, 2019 yılının mart ayından beri kirasını ödemediği iddiasıyla Araz'la davalık olmuştu.

Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre; tahliye davasını kaybetmesinin ardından 3 aylık kira tutarı olan 45 bin TL'nin içinde olduğu toplam 234 bin 671 TL'lik ödemeyi yapmak zorunda olan Samyeli, bir süre daha villasında oturma hakkına sahip oldu.

Ancak yaşananların ardından evinden soğuyan Defne Samyeli, yeni ev bakmaya başladı.

15 bin TL lik kirasını ödeyemeyen Defne Samyeli, 30 bin TL lik ev arıyor!

DİZİSİ DE FİNAL YAPTI

Emlakçılarla birkaç villa gezen Samyeli, aylık kirası 40 bin TL olan Ulus'ta Boğaz manzaralı 5 odalı havuzlu bir villa ile Kemer Country'de aylık kirası 30 bin TL kütük evleri çok beğendi.

Şimdiki evinin aylık 15 bin TL olan kirasını aylarca ödemediği iddia edilerek davalık olan Samyeli'nin yine yüksek kira istenen villalara bakması ise kafaları karıştırdı.

15 bin TL lik kirasını ödeyemeyen Defne Samyeli, 30 bin TL lik ev arıyor!

Son dizisi erken final yapan ve pandemi nedeniyle hiçbir mekana çıkamayan Samyeli'nin emlak seçimi, "Herhalde define buldu" yorumlarını yaptırdı.

Defne Samyeli ve ev sahibi arasında sular durulmuyor!

Defne Samyeli'nin icra davasında yeni gelişme! Evden taşınmayacak!


Geri Dön