19 / 04 / 2024

1998 yılında Acıbadem Park Sitesi satışa sunulmuş!

1998 yılında Acıbadem Park Sitesi satışa sunulmuş!

1998 yılında Türkiye İş Bankası Mensupları Emekli Sandığı Vakfı tarafından yaptırılan Acıbadem Park Sitesi satışa sunulmuş. 9 blok üzerine inşa edilen site 144 konuttan oluşuyormuş.



1998 yılında Acıbadem Park Sitesi satışa sunulmuş!


Türkiye İş Bankası Mensupları Emekli Sandığı Vakfı tarafından yaptırılan Acıbadem Park Sitesi'nde yaşam başlıyor.


ŞEHRİN TAM MERKEZİNDE


Acıbadem Park Sitesi, Kadıköy İskelesi'ne sadece 20 dakikalık yürüyüş mesafesinde. İstanbul'un merkezinde ama şehrin tüm gürültüsünden, kalabalığından, stresinden çok uzakta. Acıbadem'in kendine özgü doğasıyla bütünleşmiş, yemyeşil bir bahçenin içinde, sitemize adını veren Acıbadem Parkı'nın hemen bitişiğinde.


TAM GÜVENCE


Acıbadem Park Sitesi, sizi sadece şehrin stresinden uzaklaştırmıyor, aynı zamanda doğru yatırım yapamama endişesinden de kurtarıyor. Çünkü Acıbadem Park Sitesi, daha önce İbrahimağa Konutları gibi kalitesi tescilli evlerin satışını gerçekleştirmiş Türkiye İş Bankası Emekli Sandığı güvencesinde.


YÜKSEK TEKNOLOJİ, ÜSTÜN KALİTE


1. sınıf malzeme ve 1. sınıf işçilik kullanılan konutlar, güvenliğiniz için yüksek teknoloji ürünü, depreme dayanıklı tünel kalıp sistemiyle inşa edilmiş.


HER DAİREYE ÖZEL OTOPARK


Park sorununu yaşamınızdan silecek, sitenin altındaki otopark, aynı zamanda tüm bloklarda yeraltından bağlantılı.


AİLE BOYU DAİRELER


9 blok üzerine inşa edilen Acıbadem Park Sitesi; bahçe içinde, güvenliği tam olarak sağlanmış, 162 m2 ile 241 m2 arasında değişen 144 konuttan oluşuyor. Sitenin geniş balkonlu, 3 ya da 4 odalı, normal veya dubleks daireleri, her şeyiyle oturmaya hazır.


TAM ZAMANI


Gerek konumu gerek kalitesi gerek diğer üstün özellikleriyle Acıbadem Park Sitesi, İstanbul'un keyfini çıkartarak yaşamak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat. Çok kısa süre içerisinde prim yapacağına kesin gözüyle bakılan sitede ev sahibi olmak için acele edin. Çünkü başka Acıbadem Park Sitesi yok!


ACIBADEM PARK SİTESİ


Sabah 8 Ağustos 1998



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com




Geri Dön