19 / 04 / 2024

2014'ün son konut kampanyaları!

2014'ün son konut kampanyaları!

Kampanyaları çeşitlendiren inşaat firmaları, müşterilerine peşinatı kaldırma, öteleme, faizi sıfırlama, fiyatları indirme, taksitleri ödemeye bir sonraki yıl başlama ve hemen teslim konutlara uzun dönemli vade gibi birçok seçenek sunuyor.




Konut üretiminde olduğu kadar satış yöntemlerinde rekabet içine giren inşaat firmaları konut alıcılarının dikkatini çekmek için çok sayıda kampanyayı devreye aldı.  Yıl sonuna yaklaşılırken kampanyaları çeşitlendiren inşaat firmaları, müşterilerine peşinatı kaldırma, öteleme, faizi sıfırlama, fiyatları indirme, taksitleri ödemeye bir sonraki yıl başlama ve hemen teslim konutlara uzun dönemli vade gibi birçok seçenek sunuyor. 

 

İşte son yıllarda ekonominin dinamosu haline gelen gayrimenkul sektöründe, konut alıcılarının dikkatini çekecek birbirinden cazip fırsatlar...


Ant Yapı kişiye özel ödeme imkanı sunuyor

Ant Yapı, Halkalı Basın Ekspres Yolu üzerinde yeni başlayacağı Antplato isimli ofis projesinde 36 ay vade sunmayı planlanlıyor.

Ümraniye’de yer alan Antasya Residence projelerinde yüzde 1 KDV avantaji ile satışlarını sürdüren Ant Yapı, Beylerbeyi’ndeki özel konseptli Antteras projesinde, firma bünyesinde 2016 yılı sonuna kadar vade uyguluyor.


2014 ün son konut kampanyaları!




Dekorasyon çeki ile alıcılara evlerini döşeme imkanı veriyor

Soyak, halen satışları devam eden Soyak Evostar ve Soyak Siesta Blue ve Soyak Siesta Oxygen projelerinde 36 ay 0 faiz fırsatı sunuyor. Bu projelerin tamamını yüzde 1 KDV’li olarak satan Soyak, ayrıca Soyak Evostar’da müşterilerinin dairelerini diledikleri gibi dayayıp döşemeleri için dekorasyon çeki hediye ediyor.


2014 ün son konut kampanyaları!



Dumankaya beş modelle ev satacak

Dumankaya İnşaat, Ritim İstanbul, hi-Fit ve Mozaik projelerinde D planını devreye aldı.


Dumankaya, bu plan ile ev almak isteyen müşterilerine 5 farklı model sundu. Dumankaya, D planı kapsamında “eskisini getir, yenisini götür”, “kira garantisi”, “iade garantisi”, “ev güncelleme”, ilave teknik destek” gibi hizmetler veriyor.


Eskisini getir, yenisini götür kampanyası

Ev değiştirme isteği olan ama mevcut evini satıp bu hayalini gerçekleştirmeye çalışan tüketicilere yönelik hazırlandı. Planda, eski evler peşinat olarak sayılıyor tüketiciler yeni evleri teslim edilene kadar da evlerinde oturmaya devam ediyorlar.


Kira garantisi ile de Dumankaya Pusula Gayrimenkul Değerlendirme Hizmetleri biriminin değerleme standartlarına göre değerlediği, piyasa analizlerini yaparak ve emsalleri göz önünde bulundurularak hazırladığı kiralama hizmeti ile daire sahipleri evlerini teslim aldıktan sonra Dumankaya güvencesiyle dairelerini kiraya verebiliyorlar. 


İade garantisi ise daire satışından sonraki süreçte daire sahiplerinin değişen yaşam koşulları ve beklentileri doğrultusunda evlerini geri vermek istemeleri halinde evi geri alma garantisi veriyor. 


Ev güncellemede tüketiciler, uygulanan plan kapsamında eğer isterlerse aldıkları daireyi yeni daire ile değiştirme imkânına sahip olacaklar. 


İlave teknik destek ile de tüketiciler, Dumankaya’dan alınan konut, sektör genelinin aksine ilk 1 yıl boyunca değil, tam 3 yıl boyunca garanti kapsamında yer alıyor.


2014 ün son konut kampanyaları!





Dayalı döşeli Panorama Life yüzde 10 indirimle satılıyor

 

Kılıçoğlu Group ve Senatör Gayrimenkul ortaklığıyla inşa edilen Panorama Life’ta, peşin ödeyerek daire sahibi almak isteyenlere ve banka kredisi kullanılarak yapılan ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor. Sarıyer’de Koç Üniversitesi’ne komşu konumuyla üniversite öğrencisi ağırlıklı bir kitleye sahip olan proje, Bavulunu al gel” sloganıyla satılıyor. 


2014 ün son konut kampanyaları!




GülYapı, yıl sonu kampanyasıyla faizi sıfırladı

 

GülYapı, Esenyurt’ta inşa ettiği Gül Park Yaşam projesinde faizi sıfırladı. Kampanya kapsamında projeden daire sahibi olmak isteyenlere 60 ay faizsiz ya da bir yıl ödemesiz seçenekler sunuluyor. Daire teslimlerinin 2015 yılının Aralık ayında gerçekleşeceği projede 1+1 daireler 160 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Kampanya kapsamında ister 60 ay faizsiz, ister bir yıl hiçbir ödeme yapmadan daire sahibi olunabiliyor.


2014 ün son konut kampanyaları!




Yüzde 5 peşinatla ağustosta taşınma imkanı sunuyor

 

Demir İnşaat, Ağustos 2015’te teslim etmeye hazırlandığı Demir Romance’ta yıl sonuna özel, “Yüzde 5 peşin, Ağustos’ta taşın” kampanyası düzenledi. Yatırımcılara ödeme kolaylığı sağlayacak olan kampanya kapsamında yüzde 5 peşinatla projeden konut sahibi olunurken ödemeye Ağustos 2015’te başlanabilecek. 


Yıl sonu kampanyası kapsamında, 1+1’den 4,5+1’e kadar çeşitli daire seçeneklerinin bulunduğu projede “Şimdi al, teslimde öde” diyen kampanya 31 Aralık 2014’e kadar geçerli olacak. Beylikdüzü’nde yükselen projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4,5+1 gibi farklı daire seçenekleri ile 28 adet villa yer alıyor.


2014 ün son konut kampanyaları!




Nlogo ile çarkları harekete geçirdi

 

Nlogo İstanbul’dan ev alanlara 36 boyunca hiçbir faiz ödemeden vadelendirme imkanı sunan Özyurtlar İnşaat, aylık taksitleri 1.090 liraya getirdi.


2014 ün son konut kampanyaları!




Sinpaş, Aydos’ta yüzde 15 indirim uyguluyor

 

Sinpaş GYO, Anadolu Yakası’nda geliştirdiği Aydos Country’de lansman özel yüzde 10 + 5 indirim fırsatını devam ettiriyor. Aydos Country projesinde, 1+1’den 4+1’e farklı daire seçenekleri 231 bin 500 lira ile 884 bin 500 lira arasında satışa sunuluyor. Projenin, Mayıs 2017’de teslim edilmesi planlanıyor.


2014 ün son konut kampanyaları!





Yüzde 1 peşinatla evlendiriyor

 

FerYapı’nın, Kartal’da E-5 üzerinde inşa ettiği Mai Residence’da ilk blok Mart 2015’te, ikinci blok ise Eylül 2015’te teslim ediliyor. Mai Residence’ın yüzde 1 peşinatla daireyi seçtirip, ödemeleri 1 yıl ötelediği kampanyası ise devam ediyor. Anadolu Yakası metrosunda Kartal durağına 5 dakikalık yürüyüş mesafesinde yer alan projede 3 bin 500 TL peşinatla ev sahibi olmak için son tarih 28 Aralık. 


Mai Resindence’da FerYapı’nın müşterilerine sunduğu bir diğer kolaylık ise, 2+1 dairelerde, 2 bin 800 TL’den başlayan kredi taksitleri ve yüzde 1 KDV avantajı. Projedeki daireler Adalar manzarasına sahip olmasıyla da dikkat çekiyor.


2014 ün son konut kampanyaları!




Ataşehir’in ofis ihtiyacını My Newwork'le karşılayacak

 

Ataşehir’de daha önce My Prestige ve My Office projelerini hayata geçiren Ağaoğlu Şirketler Grubu, My Newwork projesi ile bölgede var olan ofis ihtiyacını gidermeyi amaçlıyor. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde yer alacak My Newwork projesinde 345 bağımsız bölümün yer alması planlanıyor. Projede ofisler haricinde restoran, kafe, mağazalar gibi alanlar mevcut.


2014 ün son konut kampanyaları!



Kaba inşaat bitene kadar 36 ay sıfır faizle satacak

 

Fikirtepe’de hayata geçirdiği İstanbul 216 projesinde 36 ay sıfır faiz imkânı sunan Baysaş İnşaat, ayrıca peşin ödemek isteyen müşterilere yüzde 5 indirim yapıyor.



Sur Yapı, 5 projede 5 bin peşinatla ev sahibi yapıyor

 

Sur Yapı, başlattığı kampanya kapsamında İstanbul’daki 5 projesinde 5 bin TL peşinatla ev sahibi yapıyor. Kampanya, İstanbul Ümraniye’de Exen İstanbul, Güneşli’de Corridor Rezidans, Sultanbeyli’de İdilia, Sultangazi’de Vitrin konut ile Eyüp’te Axis İstanbul ofis konut projelerinde geçerli olacak.



40 ay 0 faiz kampanyasıyla yüzde 75’ini eritti

 

Teslime yaklaşan Astro Beylikdüzü projelerinde 40 ay 0 faiz kampanyası uygulayan Batı Yapı, kampanya için son gün olarak 5 Ocak 2015 tarihini belirledi. Firmanın ayrıca halen satışta olan her projesinde yüzde1 KDV avantajı bulunuyor.



Leyla İlhan/Dünya




Geri Dön