25 / 04 / 2024

212 İstanbul Power Outlet yeni yıl coşkusunu paylaşıyor!

212 İstanbul Power Outlet yeni yıl coşkusunu paylaşıyor!

Perakende sektöründe œoutlet ve power center konseptini ilk kez aynı çatı altında buluşturan, Türkiye"nin ilk ve tek power outleti 212 İstanbul Power Outlet, yeni yılın heyecanını ziyaretçileriyle paylaşıyor!



Aralık ayı boyunca her gün birbirinden özel yılbaşı etkinliklerinin gerçekleştirileceği 212 İstanbul Power Outlet, zengin marka karması ile yeni yılda sevdiklerine güzel ve hesaplı hediyeler vermek isteyen ziyaretçilerini bekliyor.

avm mfi partners tarafından yönetilen ve sahip olduğu zengin marka karması ile Power Outlet kavramını Türkiye ile ilk kez tanıştıran 212 İstanbul Power Outlet, ziyaretçilerine yılbaşının coşkusunu birbirinden güzel etkinliklerle yaşatıyor. 174 mağazası ile yeni yılda sevdiklerini hediyelerle sevindirmek isteyenlere hesaplı alternatifler sunuyor.
Avrupa yakasının seçkin alışveriş merkezi 212 İstanbul Power Outlet"te Aralık ayı boyunca yeni yıla özel birçok etkinlik düzenleniyor. 1- 31 Aralık tarihleri arasında aralıksız her gün dans eden kukla şovlarından, kum boyama atölyesine, sihirbaz gösterilerinden, sevimli çizgi karekterlere, tahta bacak ve jonklör gösterilerine, müzik ve eğlence atölyesinden, Noel Baba"ya kadar hem çocuklar hem de yetişkinler için birçok etkinlik 212 İstanbul Power Outlet ziyaretçilerini bekliyor.

Ziyaretçilerini geniş marka karması ve hizmetleri ile ağırlayan 212 İstanbul Power Outlet, yeni yıl alışverişi yapacak ziyaretçilerine elektronikten giyime, ev aksesuarlarından oyuncaklara ve kırtasiye ürünlerine kadar birçok farklı kategoriden binlerce ürün sunuyor.
Aralık ayı boyunca 2011"in coşkusunu doyasıya yaşamak istiyorsanız 212 İstanbul Power Outlet"te yeni yıl alışverişinizi yaparken aynı zamanda keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.


212 İstanbul Power Outlet Hakkında:
Perakende sektöründe œoutlet ve power center konseptini ilk kez aynı çatı altında buluşturan, Türkiye"nin ilk ve tek power outleti 212 İstanbul Power Outlet; İstanbul Avrupa yakasının bir numaralı alışveriş ve eğlence merkezi olma hedefiyle kuruldu. 212 İstanbul Power Outlet; batısında; Bağcılar, Bayrampaşa, Güngören ve Fatih, Doğusunda; Halkalı, Küçük çekmece, Bahçeşehir, Kuzeyinde Esenler, Başak şžehir, Güneyinde; Bahçelievler, Bakırköy, Yeşilköy ve Marmara Denizine kadar olan tüm bölgeyi hizmet alanında bulunduruyor. 212 Power Outlet, ˜˜power outlet"" konsepti ve bölgenin outlet konusunda gücü dolayısıyla sadece Avrupa yakasına hitap etmekle sınırlı kalmamakta, Anadolu yakasından da ziyaretçileri ağırlamaktadır. Ziyaretçilerini geniş marka karması ve hizmetleri ile ağırlayan 212 İstanbul Power Outlet, 174 mağazası, zengin yiyecek “ içecek alternatifleri, dokuz adet sinema salonu 3500 araçlık ücretsiz kapalı otoparkı ile ziyaretçilerine keyifli “ hesaplı alışveriş ve eğlence imkanı sağlıyor.


Geri Dön