24 / 04 / 2024

23. Uluslararası Yapı Fuarı Ankara'da yapılacak!

23. Uluslararası Yapı Fuarı Ankara'da yapılacak!

Eylül’de 23. Uluslararası Yapı Fuarı Ankara'da ve Ekim’de 16.Uluslararası Yapı Fuarı İzmir'de yapılacak



Eylül’de 23. Uluslararası Yapı Fuarı  Ankara  ve Ekim’de 16.Uluslararası Yapı Fuarı  İzmir  sektörden çok sayıda katılımcı ve ziyaretçiyle yapı sektörünün nabzını tutacak.
 
Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 33 yıldır düzenlenen YAPI FUARLARI ulusal ve uluslararası alanda yapı malzemesi sektörüne büyük katkılar sağlıyor. Bu yıl 100 bini aşkın yapı profesyonelinin ziyaret ettiği “Bölgenin ve Türk Yapı Sektörünün en büyük buluşması” Yapı Fuarı İstanbul’un ardından, Ankara ve İzmir’de düzenlenecek olan YAPI FUARLARI sektörü ortak bir platformda buluşturmayı amaçlıyor.

23 –26 Eylül 2010 tarihleri arasında Altınpark Expo Center Fuar Alanı’nda düzenlenecek olan Yapı Fuarı Ankara, yerli ve yabancı yatırımcıları, kamu kurum ve kuruluşlarını bölgenin yapı profesyonelleriyle bir araya getirecek.

Yapı sektörünün Ankara buluşmasını takiben, yılın son yapı buluşması olarak düzenlenecek Yapı Fuarı İzmir ise 14 –17 Ekim 2010 tarihinde Kültürpark Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek.

Yapı sektörü ve mimarlık alanının bilgi merkezi Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 33 yıldan bu yana düzenlenen YAPI FUARLARI sektörün en büyük buluşma platformudur. Yapı-Endüstri Merkezi’nin 42 yıllık bilgi birikimini aktardığı, yapı sektörünün gelişmesine yönelik oluşturduğu ürün ve hizmetlerle destekleyerek her geçen yıl tüm sektöre sağladığı faydayı artıran YAPI FUARLARI 2010 yılında, 100 bini aşkın yerli ve yabancı profesyonel ziyaretçisiyle Türk yapı sektörüne pek çok ticari açılım sağlayan Yapı Fuarı İstanbul’un ardından Ankara ve İzmir’de sektörü buluşturuyor. Yapıldığı İç Anadolu ve Ege Bölgeleri’nin yapı sektörü dışında da en büyük ticari buluşmalarından olan fuarlarda, en yeni teknolojiler, yenilikler ve gelişmeler sergilenerek yeni iş bağlantıları için fırsatlar gündeme gelecek.

Türk yapı malzemesi sektörünün en köklü ve en büyük buluşmaları olan Yapı Fuarları, bu yıl 23. kez düzenlenen Yapı Fuarı Ankara ve 16. kez düzenlenen Yapı Fuarı İzmir ile sektörün bölgedeki gelişimine katkıda bulunacak, hareket getirecek. “Yapı”nın tüm süreçlerinde yer alan binlerce ürün ve hizmeti tek bir çatı altında toplayan, çeşitlilik içeren örnekleri karşılaştırılarak malzeme seçiminde kolaylık sağlayan, sektördeki en yeni teknoloji ve gelişmelerin sergilendiği, uygulamadaki çözüm önerilerini uzman görüşleri ile değerlendirme fırsatı sunan, yarattığı iş olanakları ile sektöre ticari fayda sağlayan Yapı Fuarları büyüyor, sektöre olan katkısını büyütüyor.

Yapı Fuarları Türk yapı malzemesi sektörünün dev firmalarını, mimarlar, mühendisler, peyzaj mimarları, müteahhitler, GYO’lar, meslek odaları, resmi ve yerel yönetim temsilcileri, yatırımcılar, akademisyenler, öğrenciler ve ilgili STK’lardan oluşan yapı sektörü profesyonelleri ile bir araya getiriyor.

23. Uluslararası Yapı Fuarı Ankara Fuarı

“11.500 m2 alanda, 210 katılımcı firma, binlerce ürün çeşidi, 30.000 ziyaretçisiyle 23 yıldır bölgesinin lideri”
1988 yılından bu yana düzenlenen ve bölgenin en büyük ticaret platformlarından olan Yapı Fuarı Ankara, Başkent merkezli olmak üzere tüm bölgedeki firmaları, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarını, yatırımcılarını sektör profesyonelleriyle iletişime geçirerek, yeni iş ve yatırım olanakları yaratacak büyük fırsatlar sunuyor. Yapı sektöründeki en son teknoloji, ürün ve hizmetlerin sunulduğu fuarda ziyaretçiler, tek bir çatı altında yer alan 2.000’den fazla ürün segmentindeki ürün ve hizmetleri inceleyerek, katılımcı firmaların üst düzey yetkililerinden görüş ve önerilerini alarak, uygulamada karşılaşılan sorunlar ve çözüm yolları hakkında bilgi edinme fırsatı elde ediyor.

Geçen yıl 27.342 ziyaretçisi olan Yapı Fuarı Ankara’yı, ulusal ve uluslararası alanda yapılan yoğun tanıtım ve duyuru çalışmaları, Türkiye genelindeki ticaret ve meslek odalarının üst düzey yetkilileri, iş adamları birlikleri ve satın alma heyetlerine özel hazırlanan fuar ziyaret organizasyonları ile bu yıl 30.000 yapı profesyonelinin ziyaret etmesi bekleniyor. Ayrıca fuara katılıp ürününü sergilemek isteyen firmalara KOSGEB, katılım desteği sağlıyor.
Yapı-Endüstri Merkezi tarafından bu yıl 23’üncüsü düzenlenen Yapı Fuarı Ankara, 30.000 ziyaretçi potansiyeli ve 11.500 m2’lik sergileme alanıyla Ankara’nın en büyük fuarlarından biri. Başkent Ankara’da özellikle kamu yatırımlarında karar vericilere sektörün dev markalarındaki gelişme ve yenilikleri izleme imkânı sağlayan fuar, yapı sektörünü bölgenin gündemine taşıyacak.

16. Uluslararası Yapı Fuarı İzmir

“15.000 m2 alanda, 300 katılımcı firma, binlerce ürün çeşidi, 30.000 ziyaretçisiyle 16 yıldır bölgesinin lideri”

Son yıllarda etkisi Ege Bölgesi’nin yanı sıra Akdeniz Bölgesi’ne de taşan ve Yapı Fuarı İstanbul’dan sonra, en büyük ikinci Yapı Fuarı olan Yapı Fuarı İzmir, 14 - 17 Ekim 2010 tarihlerinde, Kültürpark Fuar Alanı’ nda, bu yıl 16. kez gerçekleştirilecek.

Yapı Fuarı İzmir, turizm sezonunun bitimiyle beraber hareketlenen inşaat malzemeleri pazarına her yıl olduğu gibi bu yıl da ivme kazandıracak. Turizm yapılarının yanı sıra yazlık konut yatırımları ve tadilat çalışmaları ile Türk yapı malzemeleri sektörü için büyük önem taşıyan bu dinamik pazar için Ege Bölgesi’nin sektör profesyonelleri Yapı Fuarı İzmir’de bir araya gelecek. Katılımcı firmalar fuarda pazarın ihtiyaçlarına cevap verebilecekleri en önemli ürün, teknoloji ve hizmetlerini sunacaklar.

Geçen yıl 24.140 kişinin ziyaret ettiği fuarı bu yıl, ulusal ve uluslararası alanda yapılan yoğun tanıtım çalışmaları, Türkiye genelindeki ticaret ve meslek odalarının üst düzey yetkilileri, iş adamları birlikleri ve satın alma heyetlerine özel hazırlanan fuar ziyaret organizasyonları ile 30.000 yapı profesyonelinin ziyaret etmesi bekleniyor. Ayrıca Yapı Fuarı İzmir’e fuara katılıp ürününü sergilemek isteyen firmalara KOSGEB ve İzmir Ticaret Odası tarafından katılım desteği sağlanıyor.

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 16. kez düzenlenen Yapı Fuarı İzmir, 30.000 ziyaretçi potansiyeli ve 15.000 m2’lik sergileme alanıyla İzmir’in en büyük fuarlarından biri. Ege Bölgesi yatırımcılarına sektörün dev markalarındaki gelişme ve yenilikleri izleme imkânı sağlayan fuar, yapı sektörünü bölgenin gündemine taşıyacak.

23. Uluslararası Yapı Fuarı Ankara ve 16. Uluslararası Yapı Fuarı İzmir Ürün Grupları

 Aktarım Gereçleri  (Yürüyen Merdivenler, Asansör, vb.)
 Arıtma Sistemleri
 Asma Tavan Sistemleri ve Aksesuarları
 Bağlantı-Tespit Elemanları
 Banyo-Mutfak Donanımları
 Beton-Donatı ve Ekipmanları
 Bilgisayar Yazılımları
 Bina İçi Donanım, Mobilya
 Bitirme Elemanları
 Borular ve Yardımcı Ekipmanlar
 Boya-Vernik
 Bölme Duvarlar
 Cam ve Saydam Elemanlar
 Cephe Kaplamaları
 Çatı Kaplamaları
 Çevre Düzenleme
 Döşeme Kaplamaları
 Duvar Eleman ve Blokları
 Duvar Kaplamaları
 Elektrik-Aydınlatma
 Enerji
 Gayrimenkul Pazarlama
 Giydirme Cephe Sistemleri
 Güvenlik Sist. ve Bina Otomasyonu
 Hazır Harç ve Sıva
 Hizmetler
 Isı, Su, Ses ve Yangın Yalıtımı
 Isıtma-Havalandırma-Soğutma
 İskele-Kalıp ve Ekipmanları
 İş Makineleri ve El Aletleri
 Kapı Sistem ve Aksesuarları
 Korkuluk ve Küpeşte Sistemleri
 Merdivenler
 Müteahhitlik Hizmetleri
 Nalburiye
 Panjur, Stor ve Jaluzi
 Pencere Sistemleri ve Aksesuarları
 Prefabrike Elemanlar ve Aksesuarları
 Profiller
 Sauna ve Yüzme Havuzları
 Sektörel Yayınlar
 Tasarım Hizmetleri
 Tesisat Ekipmanları
 Yapı Sistemleri
 Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcılar, Bağlayıcılar
 Yapısal Çelik Elemanları ve Aksesuarları
 Yönlendirme Sistemleri ve Teşhir Elemanları

Yapı-Endüstri Merkezi
Yapı-Endüstri Merkezi, yapı malzemesi ve teknolojisi alanında çalışan bir bilgi merkezidir. 1968’den beri yapı sektöründe mal ve hizmet üreten kuruluşlar ile yine bu sektörde çalışan profesyonel yöneticiler, mimarlar, mühendisler, müteahhitler ve yapı malzemesi kullanıcısı tüm kesimlere hizmet vermektedir. Yapı Bilgi Merkezi, YEM Yayın ile yayınladığı sektörel yayınları, YEM Kitabevi, yapı malzemeleri ve teknolojilerinin sergilendiği YAPI Fuarları, yıl bütününe yayılan çeşitli organizasyonları,  2001’ den bu yana hizmet veren kapsamlı ve uzmanlaşmış portalı yapi.com.tr, mimarlık ve tasarım yayın platformu mimarizm.com, sanal ortamdaki mimarlık müzesi mimarlikmuzesi.org ile sektörün temel taşlarından birini oluşturmaktadır.
Ayrıntılı bilgi için: www.yem.net 
                          www.yemfuar.com


Geri Dön