23 / 04 / 2024

25.Züchex Fuarı 3-7 Eylül tarihlerinde kapılarını açıyor!

25.Züchex Fuarı 3-7 Eylül tarihlerinde kapılarını açıyor!

Bu sene yirmi beşincisi düzenlenecek olan Züchex Fuarı kapılarını 3 ile 7 Eylül arasında açıyor. 50 bine aşkın ziyaretçisi olan fauara bu sene 24 ülkenin alım heyeti de katılacak.



Uluslararası ev tekstili ve dekorasyon fuarı olan Züchex Fuarı'nın bu sene yirmi beşincisi düzenlenecek.Her sene 50 binden fazla ziyaretçi çeken fuarın bu sene de yoğun bir ziyaretçi sayısıyla kapılarını açması bekleniyor. Fuara katılacak 57 firma, ziyaretçilerine ürünlerini sergileyecek.


İngiltere, Japonya, Azerbaycan, BAE, Cezayir, Gana, Gürcistan, İran, Hırvatistan, Kazakistan, Libya, Lübnan, Macaristan, Makedonya, Mısır, Moldova, Polonya, Suudi Arabistan, Şili, Rusya, Umman, Ürdün, Tunus ve Yunanistan olmak üzre toplamda 24 ülkenin de katılacağı 25.Züchex Fuarı 3 ile 7 Eylül tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak..


Züccaciye, sofra ve mutfak eşyaları, cam ürünleri, porselen, seramik, hediyelik eşya, dekoratif ürünler, çelik mutfak eşyaları, plastik ev gereçleri, banyo&mutfak aksesuarları, aydınlatma, avize, ev tekstili, elektrikli ev aletleri gibi alanlarda katılımcılara seçenekler sunan Züchex Fuarı, Tüyap Fuar Merkezi 14.Hall'de saat 09:30 ile 19:00 arasında gerçekleşecek..



Geri Dön