19 / 04 / 2024

3.havalimanının verisine 10,75 milyon Euro'luk teklif!

3.havalimanının verisine 10,75 milyon Euro'luk teklif!

İstanbul 3. havalimanının altyapısında kullanılacak veri merkezi bulut otomasyon sistemini yapacak olan firma belli oldu. Netaş sistemin kurulumu, üç yıl işletilmesi ve beş yıl bakım-onarım hizmetlerinin sağlanması için 10.75 milyon Euro bedel ile en iyi teklifi verdi.




Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, Netaş, İstanbul yeni havalimanının altyapısında kullanılacak olan veri merkezi bulut otomasyon sistemi ihalesini kazandığını bildirdi.

10.75 MİLYON EURO TEKLİF


Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada İstanbul yeni havalimanı projesi kapsamında çalışmalarını yürüten ve havalimanının 25 yıl işletmesini üstlenmiş olan İGA Havalimanları'na söz konusu sistemin kurulumu, üç yıl işletilmesi ve beş yıl bakım-onarım hizmetlerinin sağlanması için 10.75 milyon Euro ile en iyi teklifin verildiği bildirildi.

23 ŞUBAT'TA İMZALANDI


Açıklamaya göre, teklifin ilk aşaması olan 7.9 milyon Euro tutarındaki kurulum ve tedarik sözleşmesi 23 Şubat tarihinde imzalanırken, teklif kapsamında yer alan bakım-onarım ve işletmesine ilişkin sözleşme ayrıca imzalanacak.

 

 


Geri Dön