19 / 04 / 2024

5. Otobüs Endüstrisi ve Yan Sanayi Uluslararası İhtisas Fuarı düzenlendi!

5. Otobüs Endüstrisi ve Yan Sanayi Uluslararası İhtisas Fuarı düzenlendi!

E - Kent, yolcu taşımacılığının ünlü fuarı BusworldTurkey Fuarı’ ndaki yerini aldı. 5. Otobüs Endüstrisi ve Yan Sanayi Uluslararası İhtisas Fuarı İstanbul CNR Expo’da gerçekleştirildi...



E-Kent, yolcu taşımacılığının ünlü fuarı BusworldTurkey Fuarı’ndaki yerini aldı. 5. Otobüs Endüstrisi ve Yan Sanayi Uluslararası İhtisas Fuarı İstanbul CNR Expo’da gerçekleştirildi. E-Kent, modern şehirciliğin gerektirdiği yüksek teknoloji ürünlerini başta Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetler olmak üzere Balkan ülkelerine tanıttı.


 

Modern şehirciliğin gerektirdiği yüksek teknoloji ürünlerini yüzde 100 Türk mühendisliği tasarımı ve AR-GE çalışmalarının sonucu olarak hizmete sunan E-Kent, uluslararası alanda tanıttığı elektronik biletleme ve ücret toplama bankoları ile araç içi yeni nesil teknolojilerini bu kez Türkiye’de BusworldTurkey Fuarı’nda, yurt dışından gelen katılımcılara tanıttı. E-Kent, 24-27 Nisan 2014 tarihleri arasında CNR Expo’da gerçekleştirilen 5. Otobüs Endüstrisi ve Yan Sanayi Uluslararası İhtisas Fuarı’nda geliştirdiği Busion ve Businfo isimli cihazlarını tanıttı.


Busion; aracın konumuna göre araç içindeki veya duraklardaki yolculara, araç/durak hakkında detaylı bilgi vererek araç içi düzen ve zamandan kazanç sağlarken, Businfo ise GPS tabanlı gerçek zamanlı araç takibi, hat güzergah ve hız bilgi iletimi, hat optimizasyonu ve  araç içi kamera görüntüleme sistemi ile entegre çalışarak araç içindeki yolcuların sayımını yapıyor.  


Yerli ziyaretçilerin yanı sıra yabancı firmaların da ilgisini çeken Busworld Turkey Fuarı’na bu yıl başta Orta Doğu ve Türki Cumhuriyetler olmak üzere Afganistan, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Cezayir, Fas, Filistin, İran, Irak, Katar, Lübnan, Makedonya, Özbekistan, Pakistan, Sudan ve Tunus’tan yüksek katılım oldu. Taşımacılık sektöründe en yoğun alımların gerçekleştirildiği fuar olma özelliğiyle öne çıkan BusworldTurkey, Uluslararası Karayolu Yolcu Taşımacılığı Birliği (IPRU) tarafından destekleniyor.


Geri Dön