29 / 03 / 2024

6. Levent ihalesine en yüksek teklif kimden?

6. Levent ihalesine en yüksek teklif kimden?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesi yapıldı. Toplam 16 teklifin sunulduğu 6. Levent ihalesine en yüksek teklif 25 milyon TL olarak geldi.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 1. oturumu bugün gerçekleştirildi. 


Emlak Konut'un 6. Levent ihalesine en yüksek teklif 3 firmadan geldi. 25 milyon TL teklif veren 3 firma şu şekilde; Siyahkalem İnşaat-Gülsa İnşaat, Sur Yapı-Hatay Akpınar ve Eroğlu Yapı İnşaat.


Siyahkalem İnşaat-Gülsa İnşaat Emlak Konut'a arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 125 milyon TL, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak ise 25 milyon TL,  Sur Yapı-Hatay Akpınar  arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 125 milyon TL, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak ise 25 milyon TL, Eroğlu Yapı İnşaat ise arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 100 milyon TL, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak ise 25 milyon TL teklif sundu. 


Pazarlık ve açık artırma olarak yapılacak olan ikinci oturumun tarihi henüz açıklanmadı. İhaleye toplam 16 teklif geldi. 


6. Levent ihaleye çıktı!



6. Levent ihalesine en yüksek teklif kimden?


Arsa bilgisi:

Emlak Konut Alibeyköy ihalesi kapsamında 859 ada 6 parselde bulunan söz konusu arsanın 22 bin 302 metrekaresi gelişme konut alanı, 5 bin 58 metrekaresi ortaokul alanı, 8 bin 496 metrekaresi park alanına ayrıldı. Bina yüksekliğinin en fazla 8 katlı olabileceği arsanın emsale esas inşaat alanı 33 bin 453 metrekare olarak belirlendi. Satışa sunulan arsanın toplam büyüklüğü 35 bin metrekare. 


İhale sonucu için tıklayın


Esra Nur AÇKI / Emlakkulisi.com


Geri Dön