19 / 04 / 2024

6. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı başladı!

6. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı başladı!

Malatya'da 6'ncısı düzenlenen Yapı ve Dekorasyon Fuarı kapılarını açtı. İnşaat, yapı, mobilya ve dekorasyon sektöründen yaklaşık 55 firmanın katılacağı fuar, 7 Ekim'e kadar devam edecek.



Malatya'da bu yıl 6'ncısı düzenlenen Yapı ve Dekorasyon Fuarı, başladı. İnşaat, yapı, mobilya ve dekorasyon sektöründen 55 firmanın katılması beklenen fuar 7 Ekim tarihine kadar devam edecek.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat tarafından tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Polat, "Bunların bir kısmı ulusal bir kısmı ise uluslararası. Fuarlar kentin gelişmesi, büyümesi ve tanıtılmasına büyük katkı sağlıyor. Malatya'nın gelişmesi ve büyümesi bölge şehirlerinin kalkınmasına da destek oluyor. Geçen yıl 4 bin metrekarelik bir alanda fuarımızı gerçekleştirdik. Fuar alanını yüzde 20 büyüterek, 4 bin 800 metrekare kapalı alanda fuarımızı yapacağız. Ekonomide yaşanan son gelişmelere rağmen fuarımızın büyümesi bizim için sevinç kaynağı" ifadelerini kullandı.

Kayısı festivali ile ilgili soruları yanıtlayan Polat, "Festivali, spor, kültürel etkinlikler ve çeşitli yarışmalarla güçlendireceğiz. Konser yoğunluklu bir festivalin ötesine geçireceğiz. Konserler iptal edilse bile festivalin devam edeceği bir sürece dönüştürdük. Futbol turnuvası ve okçuluk müsabakaları gibi. Ayrıca Turgut Özal Karakuçak Güreşleri'ni de yine festival kapsamında yapmayı planlıyoruz" dedi.
 


Geri Dön