19 / 04 / 2024

69 milyon dolarlık SKY Tower, Karadeniz turizmine katıldı!

69 milyon dolarlık SKY Tower, Karadeniz turizmine katıldı!

Karadeniz Bölgesi'nde turizmi canlandırmayı hedefleyen adımlardan biri, 69 milyon dolarlık yatırımla atıldı. Bölgenin en büyük turizm yatırımı olarak değerlendirilen Sky Tower Karadeniz turizmine katkı sağlayacak.



Sky Tower'ın açılışında konuşan E7 Grup CEO'su Ersin Aydeniz, "1990'lı yıllarda Akdeniz'e yatırımlar arttıkça buna şaşıranlar oluyordu. Şimdi Karadeniz'e yatırım yapanlara hayretle bakıyorlar. Batı Karadeniz'de turizmin gelişmesi için herkesin üzerine düşeni yapması gerekiyor. Akçakoca sadece Türk turistler için değil, yabancı turist için de çok kıymetli bir bölge. 2013 yılında Karadeniz'e Orta Doğu ülkelerinden 700 bin kişi geldi. Akçakoca, doğal güzellikleriyle Orta Doğu insanına hitap edebilir. Akçakoca, Arap ve muhafazakar turistlerin Mimami'si olacak iddiasındayız" dedi. 


Ersin Aydeniz, 'Devr-i Tatil ismi verilen yeni konsept hakkında bilgi verirken de, "E7 Grup olarak 2015'i turizm yılı ilan ettik. Devr-i Tatil konseptiyle helal turizmde yeni bir dönem başlatıyoruz. Misafirlerimiz, yılın istedikleri bölümünden seçecekleri 1 haftayı, 2500 dolara satın alabilecek. Her şey dahil konseptiyle kullanılabilecek bu dönem, istendiğinde devredilebilecek. 


İLAVE YATIRIM GELECEK!

600 yatak kapasitesiyle açılan Sky Tower Hotel'e, ek yatırımla 100 yatak daha İlave edileeek. Buna deniz suyundan arıtılmış olan, kadınlara özel havuz yatırımı İle 2.5 milyon dolar yatırımla gerçekleşecek olan termal kaplıca da eklenerek kış turizmi ve sağlık tu= rtemine aynı anda katkı sağlanmış olacak. 

Türkiye


Geri Dön