25 / 04 / 2024

 6'ncı Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 7 Kasım'da!

 6'ncı Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 7 Kasım'da!

2013 yılında, kentsel dönüşüm sürecini kamuoyuna iyi bir şekilde anlatmak amacıyla yapılan, 'Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nin bu yıl altıncısı 7 Kasım'da düzenlenecek...



Her yıl Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından düzenlenen kongre, “Kentsel Stratejiye Dayalı Dönüşüm” teması ile gerçekleşecek.  Kongre kapsamında, bu yıl ikinci kez ‘Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Başarı ve Teşvik” ödüllerini kazanan belediyeler belli oldu.  

Kongre, 7 Kasım 2019 Perşembe günü 09:00 – 18:00 saatleri arasında İstanbul Fairmont Quasar Hotel’de yapılacak. Kongreye inşaat sektörünün ve belediyelerin öncü temsilcileri ve başkanları katılım sağlayacak. 
Bu yıl 6.'ncısı düzenlenecek olan kentsel dönüşüm konusunda Türkiye’nin ilk ve tek ulusal kongresi olma özelliği taşıyan Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde, kentsel dönüşüm her yönüyle ele alınacak. 
Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin açılış konuşmasını yapacak.  

Ek olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da kongrede açılış konuşmalarını yapması ve ödül almaya hak kazanan belediyelere ödüllerini takdim etmek üzere kongreye katılımı bekleniyor.

Ayrıca Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Birol Ekici, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Memduh Büyükkılıç, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’nun da konuşmacı olarak katılacağı kongreye birçok il ve ilçenin belediye başkanları da kongreye katılım sağlayacak.


Geri Dön