26 / 04 / 2024

7800 Çeşme'de Çarmıklı-Kalyoncu düellosu devam ediyor!

7800 Çeşme'de Çarmıklı-Kalyoncu düellosu devam ediyor!

Gökhan Çarmıklı ile Cem-Hülya Kalyoncu'nun, 7800 Çeşme Residence&Hotel'deki ortaklığı Mart 2010'da bitmişti



Hülya Kalyoncu 14 Ağustos'ta oteldeki dairesine gitmiş ama "Mobilyalarım ve eşyalarım ortada yok" diyerek suç duyurusunda bulunmuştu. Geçen çarşamba da şu açıklamayı yapmıştı: "Şikayetim üzerine kolluk kuvvetlerinin, 7800 Çeşme Residence&Hotel'deki geniş çaplı İncelemesinde eşyalarımızın bir kısmı Gökhan Çarmıklı'nın sahibi olduğu boş bir dairede, bazıları ise yine kendisine ait depolarda bulunmuştur."

Çarmıklı iddiaları yalanladı
Bunun üzerine Gökhan Çarmıklı'nın avukatı da perşembe günü şu açıklamayı göndermişti: "Şikayet konusu mobilyalar Gökhan Çarmıklı'nın dairesinde değil, adi ortaklığa ait genel eşya deposundan çıkmıştır. Gökhan Çarmıklı'nın şahsıyla hiçbir alakası yoktur. Hırsızlık iftirası yüzünden Hülya Kalyoncu hakkında suç duyurusunda bulunduk. Söz konusu mobilyaların faturalarını da savcılığa ibraz ettik. Ayrıca bahsedilen gümüş şamdanlar, nevresim takımları, çatal-kaşık gibi özel eşyaları da Cem Kalyoncu'nun dairesine ait depodan çıkmıştır."

'Bu olay sağlığımı bozdu' 
Hülya Kalyoncu, Gökhan Çarmıklı'nın bu sözlerinin gerçeği yansıtmadığını iddia etti ve dün de şunları söyledi:     "Eşyaların bulunduğu söz konusu daire ile tüm depolar, Gökhan Çarmıklı'ya ait şirketindir. Bizim gibi ortaklıktan
ayrılan Gökhan Uz bunlara şahittir. Ayrıca Gökhan Çarmıklı ilk ifadesinde, eşyalardan hiç haberi olmadığını
beyan etmiştir. Küçük deponun bizim olduğunu daha 9 Eylül'de öğrendik! Kaldı ki, evimize gizlice girilmesi bile başlı başına büyük suçtur. Asıl değerli eşyalarımız halen kayıptır. Gökhan Çarmıklı kamuoyunu yanıltmaktadır. Böyle olmasını hiç istemezdik. Çocuklarımız, neredeyse Çarmıklılar'ın evinde büyümüştür. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Bu olay yüzünden sağlığım bozuldu."
Posta


Geri Dön