26 / 04 / 2024

7.Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 26 Kasım'da gerçekleşecek!

7.Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 26 Kasım'da gerçekleşecek!

İMSAİD tarafından her yıl düzenlenen 7.Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi bu sene 26 Kasım günü Sarıyer'de gerçekleşecek. Değişen Dünya ve Gelişen Malzeme konusu değerlendirilecek.



Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği tarafından 2009'dan bu yana her tarafından her sene düzenlenen 7.Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi bu sene de gerçekleşecek. 26 Kasım günü saat 09:00 ile 18:00 arası yapılacak zirvede inşaat sektörü temsilcileri bir araya gelecek. Sarıyer'deki buluşmada “Değişen Dünya ve Gelişen Malzeme” konusu tüm yönleriyle değerlendirilecek. 



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Türkiye İMSAD, bugün Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'nde sektörü ve tüm paydaşlarını bir araya getirecek. "Değişen Dünya, Gelişen Malzeme" temalı buluşmada sektörün geleceği tartışılacak Türk inşaat sektörü, hem ekonomik büyümeye hem de istihdama en büyük katkıyı sağlayan sektörlerden... 


Döviz kurundaki yükseliş, maliyetlerdeki artış ve ekonomideki yavaşlama nedeniyle zorlu bir yılı geride bırakmaya hazırlanıyor. Durgun bir dönem geçiren İnşaat Malzemeleri Sanayi ise 1 Kasım seçimleri soması hareketlendi. 


DÖRT OTURUM YAPILACAK 

İnşaat malzemesi sektörünün en etkin çatı örgütü olan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) inşaat yatırımlarının artmasının beklendiği yeni dönem için kollan sıvadı. İMSAD; bu yıl yedincisini düzenleyeceği Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'nde "Değişen Dünya Gelişen Malzeme" temasıyla geleceğin dünyasında sektörün konumunu masaya yatıracak. Bugün The Grand Tarabya Hotel'de 08:00 -18:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek 7. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'nde toplamda 4 oturum ve 4 özel sunum düzenlenecek. Tüm İnşaat sektörünü ve sektör paydaşlarım buluşturacak 7. Uluslararası inşaatta Kalite Zirvesi'nde bu yıl ilk kez verilecek "Kentsel Tasarımda Kalite Ödülü" de sahibini bulacak. 



NELER OLACAK? 

7. Uluslararası İnşaatta Kalite £irvesi'nin ilk oturumunda, yeni sanayi devrimi ve teknolojik gelişmeler ile sürdürülebilirlik, tartışılacak, ikinci oturumda, dünyadaki değişimin yapılaşmaya ve yapılara etkileri, yapılaşmayı etkileyen trendler, yeni üretim teknolojileri, enerji kaynaklarının değişimi ve akıllı yapılaşma konuşalacak. Üçüncü oturumda ise müşavirlerin, mimarların ve müteahhitlerin malzeme sektöründen beklentileri dinlenecek. Dördüncü oturumda ise bölgelerinde inovatif projeler yürüten yerel yöneticiler konuşacak. 



Sözcü


Geri Dön