26 / 04 / 2024

A7 Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A7 Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A7 Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Çağrı Sağlam tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Sarıyer, Maslak Mahallesi, Bilim Sokak'ta kuruldu.



A7 Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Çağrı Sağlam tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Sarıyer, Maslak Mahallesi, Bilim Sokak'ta kuruldu. 


A7 Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü dış ve iç mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamaları yapmak, 2. Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım ve fizibiliteler yapmak. Bunlarla ilgili bünyesinde mimar ve mühendisler çalıştırmak, hizmet grupları oluşturmak ve işletmek, 3. Verilecek her türlü mimarlık ve dekorasyon hizmeti ile ilgili gerekecek her türlü ürünün imalatını, alım satımını, ithalat ve ihracatını yapmak, 4. Yurtiçi ve yurtdışında resmi ve özel kurumlar tarafından açılacak konusu ile ilgili ihalelere katılmak, 5. Ticaretine ve üretimine izin verilen her türlü gıda maddesinin üretimini, toptan ve perakende ticaretini, ithalat ve ihracatını yapmak, pazarlanması için gerekli organizasyonu kurmak, 6. Gıda sektörü ile ilgili alkollü ve alkolsüz faaliyet gösterebilecek restaurant, büfe, kafeterya, pastane, lokanta, tatlıcı, mağaza vb. yerler açmak, işletmek, kiralamak, Şirket amacını gerçekleştirmek için aşağıdaki işlemleri yapabilir: a. her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. b. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. c. Şirket faaliyeti ile ilgili her türlü nakil vasıtaları alır, satar, kiralar ve kiraya verir. d. Şirket faaliyeti ile ilgili ürün ve hizmetleri müşterilerine online olarak sunabilir, satabilir. e. Şirket faaliyetleri ile ilgili her türlü franchise, acentelik, bayilik, distribütörlük, temsilcilik anlaşmaları yapabilir.  f. İlgili marka ve patent tescilleri için başvurularda bulunabilir.  



Geri Dön