26 / 04 / 2024

AB Yaşam Evleri teslim tarihi!

AB Yaşam Evleri teslim tarihi!

Firma: AB Grup İnşaat

Proje: AB Yaşam Evleri

AB Yaşam Evleri teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunulan AB Yaşam Evleri projesinde daire fiyatları 325 bin liradan başlıyor...



İstanbul Avrupa yakasında Güneşli'de hayata geçirilen  AB Yaşam Evleri  teslim tarihi hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Bahçelievler AB Yaşam Evleri AB Yaşam Evleri Bakırköy Deniz Otobüslerine 6 kilometre, Atatürk Havalimanı'na ve Dünya Ticaret Merkezi'ne sadece 4 kilometre, Mahmutbey TEM gişelerine 4 kilometre ve metrobüs güzergahına ise 3 kilometre mesafede yer alıyor.


Toplam 147 adet konuttan meydana gelen AB Yaşam Evleri projesi  AB Grup İnşaat  imzası taşıyor. Güneşli AB Yaşam Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 50 peşinat ödeniyor. Kalan tutar ise 24 ay vade farksız ya da banka kredisi ile vadelendirilebiliyor.


AB Yaşam Evleri daire fiyatları 325 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında değişiyor. AB Yaşam Evleri Güneşli satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon dubleks şeklinde dizayn edildi.


AB Yaşam Evleri teslim tarihi!

AB Yaşam Evleri teslim tarihi hemen olarak belirlendi. Projede yüzde 1 KDV uygulanıyor.


Güneşli AB Yaşam Evleri iletişim

Telefon: 0212 550 93 95

Web: http://abgrupinsaat.com/

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön