26 / 04 / 2024

Abou Zarıfa İnşaat Taahhüt ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Abou Zarıfa İnşaat Taahhüt ve Genel Ticaret Limited Şirketi Nabıl Ahmed K. Abouzarıfa tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.



Abou Zarıfa İnşaat Taahhüt ve Genel Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Nabıl Ahmed K. Abouzarıfa tarafından kuruldu.

Abou Zarıfa İnşaat Taahhüt ve Genel Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculugunu yapmak. -Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. -Insaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tugla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tugla, tas, mermer, yer dösemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine baglı bayilikler kurmak. -Her türlü konfeksiyon ürünü kot, pantolon, blucin, esofman, .......ve anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön