29 / 03 / 2024

Ada Park çekmeköy'de 183 bin TL'ye! 3.etapın yüzde 40 satıldı!

Ada Park çekmeköy'de 183 bin TL'ye! 3.etapın yüzde 40 satıldı!

Adapark projesinde satışlar son hızla devam ediyor. Fiyatların 183 bin TL'den başlayarak 553 bin TL'ye kadar yükseldiği Ada Park çekmeköy'de 3. etapın yüzde 40'ı satıldı



Geçtiğimiz aylarda Exen İstanbul'un lansmanını yapan Sur Yapı"nın ADAPARK projesinin 3.etabında yüzde 40"lık satış oranına ulaşıldı.

İnşaat sektöründe birçok başarılı projeye imza atan Sur Yapı"nın, 200 milyon dolar değerindeki projesi Adapark" ın 1.etabının tamamı, 2.etabınsa yüzde 95"i satılırken 3.etapta yüzde 40 satış oranına ulaşıldı. Daire fiyatlarının 183 bin TL"den başladığı projede farklı ödeme seçenekleri de dikkat çekiyor.

Adapark projesinde toplam 826 konut bulunuyor. 3. etapla birlikte 17 farklı tipte daire seçeneğinin daha müşterilerinin farklı beğeni ve ihtiyaçlarına sunulduğu Adapark" ta, daire büyüklükleri 66 ile 284 m ² arasında çeşitlilik kazanıyor. 1+1 dairelerde 66 ve 70 metrekare olanakları sunulurken, 2+1 daireler 80 ile 132 metrekare arasında 11 farklı seçenekten oluşuyor. 3+1 ve daha geniş yaşam alanlarını tercih edenleri ise 115 ile 284 metrekare arasında değişen 3+1, 3,5+1, 4+1, 5+1 ve 5,5+1 daireler bekliyor.

Depreme dayanıklı, sağlam zemin üzerine inşa edilecek olan proje, her kesimden tüketiciler için farklı ve uygun ödeme koşullarıyla da dikkat çekiyor. 5 tip örnek dairenin de gezilebildiği proje için uygulanan œ%1 Peşinatla Yeni Bir Yaşam kampanyası kapsamında ev sahibi olmak isteyenler uygun banka kredisi imkanlarından yararlanmanın yanı sıra, konut bedelinin %25" ini Sur Yapı"ya yüzde 1 peşin, 6 ay sonra yüzde 4, 12- 24 ay sonra ise yüzde 10"ar olmak üzere ödeyebilecekler.

Ada Park çekmeköy'de yaşayanların rahatı ve mutluluğu için en ince ayrıntıların dahi düşünüldüğü proje sosyal imkanları ile de dikkat çekiyor. Yüzde 75"i yeşil alan ve rekreasyon alanından oluşan proje, oyun alanları, aerobik ve pilates salonu, fitness, bay ve bayan sauna, yüzme havuzları, medya salonu gibi birçok sosyal alanıyla da ev sahiplerine ayrıcalıklı ve konforlu bir yaşam sunuyor. Planlanan Metro istasyonuna yürüme mesafesinde yer alan Adapark ile ulaşım da oldukça kolay olacak.

Klasik çocuk parklarından farklılaşan oyun alanları yaş gruplarına göre ayrışıyor. Yetişkin ve çocuk yüzme havuzlarına sahip projede yazın açık, kışın kapalı yüzme havuzu olarak kullanılabilen özel bir havuz daha bulunuyor. 960 metre yürüyüş ve bisiklet parkuru olan Adapark" ta, ev sahipleri bisikletleri için de park alanlarına sahip olacak. Ayrıca projenin içerisinde yer alan yeşil adalarda yürüme yolları da bulunuyor. Üstelik ev sahipleri sosyal tesisteki tüm bu olanaklardan ekstra hiçbir ücret ödemeden faydalanabilecek.

İstanbulluları özledikleri geniş yeşil alana sahip bir proje ile buluşturacak olan Adapark" ta ev sahibi olanlar site içerisinde özel meyve bahçelerinden taze meyvelerini dalından kopararak yiyebilecek. Balıklı gölü ve meyve bahçeleriyle şehir hayatı içinde doğaya yaklaşmayı sağlayan Adapark, nar, elma, kiraz, kayısı gibi ağaçlarla süslü meyve bahçeleriyle unutulan değerleri yeni nesillerle tanıştıracak.  

www.adapark.com.tr
[email protected]

0216 364 90 70




Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön