19 / 04 / 2024

Adana Stadı inşaatında son durum!

Adana Stadı inşaatında son durum!

İnşaat çalışmaları devam eden Adana Stadı'nda incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu,Adana Stadı'nın çok ileri bir seviyeye geldiğini söyledi...



Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu ve  Adana  Valisi Mahmut Demirtaş ile inşaat çalışmaları devam eden Adana Stadı'nda incelemelerde bulundu.

Kasapoğlu, yetkilerden bilgi aldı. Kasapoğlu, yaptığı açıklamada, gerek tesisleşmeyle ilgili gerekse insana olan yatırımla alakalı projelerinin çok daha hızlı şekilde devam edeceğini söyledi.

Adana Stadı inşaatında son durum!

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Adana Stadı'nın çok ileri bir seviyeye geldiğini belirten Kasapoğlu, şunları söyledi;

"Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak hem gençliğimize dair hem de sporun tabana yayılması ve sportif başarıyı önceleyen çok önemli çalışmalarımız var. Gerek tesis yatırımı, gerekse sporcu yetiştirme anlamında önemli çalışmalarımız mevcut. Bugün Adana'da hem tesislerimizi bu vesileyle ziyaret ediyoruz hem de sporcu yetiştirme ve sporun tabana yayılmasıyla ilgili projelerimizin ilerleyişini inceliyoruz. Gerçekten çok önemli projelerimiz var. Örneğin 'Yüzme bilmeyen kalmasın' projesi, bugün gördük ki Adana'da da oldukça hızlı bir şekilde ilerliyor. Bunun rakamını daha üst seviyelere çıkartacağız. Biz sporun tabana yayılmasını ve sporun okul öncesi başlayan bir eğitim süreciyle hayat boyu devam eden bir süreç olmasını özellikle önemsiyoruz. Bu noktada ülkemiz genelinde çok ciddi çalışmalarımız var, hızla devam ediyor." 

 


Geri Dön