25 / 04 / 2024

Adana'da Murat Göğebakan Eğitim Merkezi açıldı!

Adana'da Murat Göğebakan Eğitim Merkezi açıldı!

Adana'da İftihar Abidemiz Efendimiz albümüne eseriyle katkıda bulunan şarkıcı Murat Göğebakan adına eğitim merkezi açıldı



Adana'da, geliri Kimse Yok Mu Derneğine bağışlanan "İftihar Abidemiz Efendimiz" albümüne eseriyle katkıda bulunan şarkıcı Murat Göğebakan adına eğitim merkezi açıldı.

Derneğin genel başkanı Mehmet Zeki Özkara, törende yaptığı konuşmada, 11 sanatçının bir araya gelerek hazırladığı albümün meyvelerini vermeye devam ettiğini belirterek, eğitim merkezleri kurulmasına katkı sağlayanlara teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat ise merkezde eğitim alacak öğrencilerin ilerde çok başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi.

Murat Göğebakan da "hayır işleri"nin değerini hastanede tedavi gördüğü sırada daha iyi anladığını belirterek, iyilik yaptığı kişilerin dualarıyla iyileştiğine inandığını kaydetti.

Konuşması sırasında zaman zaman gözyaşlarına hakim olamayan Göğebekan, daha sonra açılışı yapılan merkezi gezerek, öğrencilerle sohbet etti.

Merkez Yüreğir ilçesi Sinanpaşa Mahallesi'nde yaptırılan eğitim merkezinde 136 öğrencinin etüt yapabileceği, gönüllü öğretmenlerin burada görev alacağı bildirildi.
AA

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Eğitim merkezini gözyaşlarıyla açtı  
 
Adana'da, geliri Kimse Yok mu Derneği'ne bağışlanan 'İftihar Abidemiz Efendimiz' albümüne katkıda bulunan Murat Göğebakan adına eğitim merkezi açıldı. 

Merkezin açılışına ünlü sanatçı da katıldı. Eğitim merkezinde görevli öğretmenlerin, çok iyi öğrenciler yetiştireceğine inandığını söyleyen sanatçı, anne babalardan da çocuklarıyla gurur duymalarını istedi. Hayır işlerinin değerini hastanede tedavi gördüğü sırada daha iyi anladığını belirten Göğebakan, iyilik yaptığı kişilerin dualarıyla iyileştiğine inandığını ifade etti. Konuşması sırasında zaman zaman gözyaşlarına hakim olamayan Göğebakan, açılışı yapılan merkezi gezerek, öğrencilerle sohbet etti. İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat ise merkezde eğitim alacak öğrencilerin ileride çok başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi. Albümün yapımcısı Fonda Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Vural yaptıkları işlerin anlatmak istedikleri şeylerin kendisi olmasını arzuladıklarını kaydetti. Kimse Yok mu Derneği Genel Başkanı Mehmet Özkara da insanlık adına güzel şeyler düşünüp, hayata koyanlar var oldukça ülkenin yurtiçi ve dışında daha büyük anılacağını dile getirdi. Yüreğir ilçesi Yavuzlar Mahallesi'nde faaliyete geçen ve 136 öğrencinin etüt yapabileceği eğitim merkezinde gönüllü öğretmenler görev alacak.
Zaman/Mehmet Şahin
 



Geri Dön