27 / 04 / 2024

Adanus Park'ın temel atma töreni pazar günü düzenlenecek

Adanus Park'ın temel atma töreni pazar günü düzenlenecek

Çukurova Gayrimenkul & İnşaat, 15'inci şantiyesi olan Adanus Park konutlarının temeli 12 Haziran 2009 tarihinde düzenlenen törenle atılacak



Modern yaşamın tüm gerekliliklerini bir araya getirerek manzarasıyla, kalitesiyle, sosyal imkanlarıyla sakinlerine seçkin bir yaşam tarzı sunan Adanus Park, İstanbul Kartal'da konum olarak en stratejik noktasında yer alan, etrafı yollarla çevrili, yarım ada şeklinde bir arazi üzerinde kuruluyor. Marmara denizi ve Adalar manzarasına hakim olduğu proje, her detayın özenle incelenip tasarlandığı, akıllı çözümlerle yaşam kalitenizin yükseltilmesi anlayışıyla donatıldı. 

Kartal'ın en prestijli projelerinden olan Adanus Park, Kartal, Tem bağlantı otoyolu üzerindeki 10 bin metrekare arsa üzerine sadece 180 dairelik residence konforuna sahip bir şekilde inşa ediliyor. Aile olgusu öneminin bilinciyle Adanus Park, konut sayısını,  metrajlarını, güvenli, ferah ve huzur içinde yaşanılması üzerine kurulmuş bir proje. Adanus Park  projesinde 180 adet rezidans konut toplam 3 blokta bulunuyor. Brüt alanları 73,28 metrekare, 127,15 metrekare, 128,36 metrekare, 164,55, 155.83 metrekare, 297.12 metrekare olan konutlar 1+1, 2+1, 3+1, 5+1 olarak yapılıyor.


AdanusPark, ideal bir yaşama dair en güvenli, en fonksiyonel ve keyifle yaşabilir mekanlar için TAGO mimarlık Gökhan Aktan Altuğ ve Tatsuya Yamamoto tarafından projelendirildi.

Adanus Park projesinin yüzde 84'lük bölümü yeşil alana peyzaj uygulaması olarak ayrılıyor. Açık yüzme havuzu, güneşlenme terası, çocuk oyun parkı, yürüme parkurları, basketbol sahası, fitness center, hobi salonu gibi Sosyal tesislerin bulunduğu projede Çukurova Gayrimenkul & İnşaat'ın çevre duyarlılığı bilinci ile otoparkları da tamamen yeraltında olacak.

Adanus Park projesi her türlü ulaşım aracına maksimum 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. Ayrıca E-5 karayolu ve TEM otoyolu bağlantı noktasında olan Adanus Park bölgenin stratejik açıdan önemli bir konumunda yer alıyor. Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi'nin dünyaca ünlü mimar Zaha Hadid'in projelendirdiği yepyeni bir kent yapılanmasının, Marina, liman ve sosyal komplekslerin bulunduğu önemli noktaların yanıbaşında. Uluslararası Sabiha Gökçen Havalimanı, Kartal Deniz otobüsleri limanı, yapılmakta olan Kartal Kadıköy Metro hattı, Anadolu TCDD demiryolu ulaşımı, dünyanın en büyük Adliye Sarayı ve ayrıca M-1Tepe Real - Praktiker ve Kartal Outlet Alışveriş Merkezinin sınır komşusu olmakla, Adanus Park projesi her zaman en kolay ve en hızlı ulaşılan bir noktada yer alıyor.

0216 671 14 14

www.adanuspark.com


Geri Dön