18 / 04 / 2024

Adapazarı Belediyesi hizmet binası inşaatı için ihale açtı!

Adapazarı Belediyesi hizmet binası inşaatı için ihale açtı!

Adapazarı Belediyesi kira, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Adnan Menderes havalimanında hizmet binası inşaatı, TÜLOMSAŞ ise çeşitli malzeme alımı için ihale açtı  



Adapazarı Belediyesi kira, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Adnan Menderes havalimanında hizmet binası inşaatı, TÜLOMSAŞ ise çeşitli malzeme alımı için ihale açtı. Adapazarı Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Mahallesindeki taşınmazın, zemin ve 1. katındaki tiyatro salonu ve eklentileri hariç, geriye kalan kısmını bilişim teknolojileri ve yeme içme mekanları olarak kullanılmak üzere kiraya verecek.


Mülkiyeti Adapazarı Belediyesine ait olan Sakarya İli Adapazarı İlçesi Cumhuriyet Mahallesi 78 ada, 233 numaralı parselde kayıtlı taşınmazın, zemin ve 1. kattaki tiyatro salonu ve eklentileri hariç geriye kalan kısmın bilişim teknolojileri ve yeme içme mekanları olarak kullanılmak üzere ihale suretiyle kiraya verilecek. İhale, 28 Ocak 2011 tarihinde saat 13.30’da kapalı teklif Usulü ile belediyede yapılacak.


Aylık muhammen kira bedeli 15 bin lira, toplam muhammen bedeli 1 milyon 800 bin lira, güvence bedeli miktarı ise 100 bin lira olarak olarak belirlenen ihalede katılımcılardan geçici teminat olarak 54 bin lira alınacak. Söz konusu ihaleye ait şartname, Adapazarı Belediyesinden temin edilebilecek. Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ise ihale günü saat 12.00’ye kadar Adapazarı Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne verilecek.

-DHMİ-

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü, Adnan Menderes Havalimanında ikram üretim hizmeti vermek üzere 2 bin metrekarelik arazi üzerine ikram üretim hizmet binası yaptıracak. Bina yapılıncaya kadar aylık metrekare birim fiyatı 5 lira 94 kuruş üzerinden arazi kirası alınacak ve binanın bitimini müteakip idarenin yürürlükteki ücret tarifesi üzerinden kapalı alan kirası alınacak. SHY-22 Yer Hizmetleri yönetmeliği gereği hizmet yapabilme karşılığı olarak kira bedeli dışında yapacağı yiyecek ve içecek satışları üzerinden idareye ödenecek yüzde 6,15 ciro payı muhammen bedel üzerinden açık artırma usulü ile ihale edilerek 5 yıl müddetle kiraya verilecek. Kiralık ikram üretim mahalline ait sözleşme ve ihaleye katılma şartları DHMİ Genel Müdürlüğü Hasılat Dairesi Başkanlığından veya Adnan Menderes Havalimanı Başmüdürlüğünden satın alınabilecek. Katılımcılardan 25 bin lira tutarında geçici teminat bedeli alınacak. İhale, 28 Ocak 2011 tarihinde saat 14.30’da DHMİ Adnan Menderes Havalimanı Başmüdürlüğünde gerçekleştirilecek.

-TÜLOMSAŞ-

Öte yandan Eskişehir’de bulunan TÜLOMSAŞ Genel Müdürlüğü, bin 125 adet soğutma radyatörünü komple (DE24000 tipi lokomotif için), olarak imal ettirilmek suretiyle satın alacak. İhale, 28 Ocak 2011 tarihinde saat 14.30’da TÜLOMSAŞ’ta yerli isteklilerden teklif alınmak suretiyle açık ihale usulü ile yapılacak. Söz konusu ihalede şartname, TÜLOMSAŞ Genel Müdürlüğü Satın Alma İkmal Daire Başkanlığından satın alınabilecek.

AA


Geri Dön