19 / 04 / 2024

Adese 151. mağazasını Ankara'da açtı!

Adese 151. mağazasını Ankara'da açtı!

Adese, 2016 yılında da mağaza sayısını artırarak büyüyecek.Yılın ilk mağazasını Ankara Özgürlük’te hizmete açan Adese böylece Ankara’da 14, toplamda da 151 mağaza sayısına ulaştı.



İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, 2015’te hız verdiği mağaza açılışlarına 2016’da da devam ediyor. Aralık ayında Ankara’da Barıştepe ve Güventepe mağazalarının açılışını gerçekleştiren Adese, 5 Ocak Salı günü düzenlenen törenle Ankara’daki 14’üncü, toplamda ise 151’inci şubesi olan Özgürlük mağazasını Keçiören’de müşterilerinin hizmetine sundu. Açılış töreni, Adese yöneticileri ve müşterilerin katılımıyla gerçekleşti.  Son bir ay içerisinde Ankara’da üç yeni mağazayı müşterileri ile buluşturduklarını ifade eden Adese Genel Müdürü Murad Yavuz Gök; “Yeni mağaza açılışlarımıza 2015 yılında olduğu gibi 2016 yılında da tüm hızıyla devam ediyoruz. Orta Anadolu ölçekli büyüme planı çerçevesinde hem Ankara’da hem de diğer şehirlerdeki mağaza açılışlarımızı sürdüreceğiz. Önümüzdeki günlerde Konya’da ve  Ankara  Kızılcahamam’da iki yeni mağazayı daha müşterilerimizle buluşturacağız” dedi.  Özgürlük mağazasında 590 m² ticari alanda 12 personeliyle müşterilerine hizmet vermeye başlayan Adese; başta gıda, manav, temizlik, kozmetik ve züccaciye reyonları olmak üzere 5000 farklı ürünü bir arada sunuyor.


Konya Memleket Gazetesi


Haber Anayurt Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Adese, 2016 yılında da mağaza sayısını artırarak büyüyecek. Yılın ilk mağazasını Ankara Özgiürük'te hizmete açan Adese böylece Ankara'da 14, toplamda da 151 mağaza sayısına ulaştı. 


İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, 2015'te hız verdiği mağaza açılışlarına 2016'da da devam ediyor. Aralık ayında Ankara'da Banştepe ve Güventepe mağazalarının açılışını gerçekleştiren Adese, 5 Ocak Salı günü düzenlenen törenle Ankara'daki 14'üncü, toplamda ise 151'inci şubesi olan Özgürlük mağazasını Keçiören'de müşterilerinin hizmetine sundu. Açılış töreni, Adese yöneticüeri ve müşterilerin katılımıyla gerçekleşti. 


Son bir ay içerisinde Ankara'da üç yeni mağazayı müşterileri ile buluşturduklarını ifade eden Adese Genel Müdürü Murad Yavuz Gök; "Yari mağaza açılışlarımıza 2015 yılında olduğu gibi 2016 yılında da tüm hızıyla devam ediyoruz. Orta Anadolu ölçekli büyüme planı çerçevesinde hem Ankara'da hem de diğer şehirlerdeki mağaza açılışlarımızı sürdüreceğiz. Önümüzdeki günlerde Konya'da ve Ankara Kızılcahamam'da iki yeni mağazayı daha müşterilerimizle buluşturacağız" dedi.


Anayurt


Geri Dön