27 / 04 / 2024

Adese'nin 'Erenköy' şubesi devredilecek!

Adese'nin 'Erenköy' şubesi devredilecek!

Adese Alışveriş Merkezleri'nin Yönetim Kurulu toplantısında, 'Erenköy' şubesinin Aysel Feyza Avcu'ya devri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına karar verildi.



Adese Alışveriş Merkezleri A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Konya Erenköy şubesinin devri hakkında açıklama yaptı. 

Adese Alışveriş Merkezleri'nin Yönetim Kurulu toplantısında, 'Erenköy' şubesinin Aysel Feyza Avcu'ya devri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına, lgili devir işlemi bedelinin, görüşmeleri devam etmekte olan diğer mağazalarımızın devir bedellerine yapacağı etkiler göz önünde bulundurularak, tüm mağazalarımızın devir işlemleri tamamlandıktan sonra duyurulmasına karar verildi.

Adese nin Erenköy şubesi devredilecek!

Adese Alışveriş Merkezleri'nin KAP açıklaması:
Şirketimizin 03.02.2021 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında,

1- Erenköy Mah. Karlıbel Cad. N26/A Selçuklu / KONYA  " ERENKÖY" şubesinin demirbaşlarının, Aysel Feyza AVCU'ya devri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına;  

2- İlgili devir işlemi bedelinin, görüşmeleri devam etmekte olan diğer mağazalarımızın devir bedellerine yapacağı etkiler göz önünde bulundurularak, tüm mağazalarımızın devir işlemleri tamamlandıktan      sonra duyurulmasına, oybirliği ile karar verilmiştir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.


Geri Dön