26 / 04 / 2024

Adım İstanbul projesinde satışlar başladı!

Adım İstanbul projesinde satışlar başladı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle İnteya, İntes ve EYG Grup ortaklığında hayata geçirilen Adım İstanbul projesi resmen satışta. Projede ev fiyatları 406 bin liradan başlıyor.



Başakşehir'de inşa edilen Adım İstanbul, 615 konuttan oluşuyor. 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projede fiyatlar ise 406 bin liradan başlıyor. Adım istanbul alıcılarına iki farklı ödeme seçeneği de sunuluyor. Birinci seçenekte, yüzde 25'i peşin kalanı banka kredisi, ikinci seçenekte ise yüzde 50 peşin kalanı 24 ay vade farksız taksitlendirilebiliyor. Kayaşehir'in İstanbul'un gelişen semtleri arasında önemli bir yeri olduğuna dikkat çeken EYG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Kayaşehir'de 88 bin konut ve 300 bin nüfus var. Konut stoğu yüzde yüz artmak zorunda. Başakşehir'in merkezi Kayaşehir'e doğru kayıyor. Kayaşehir'in merkezi de Adım İstanbul olsun istedik" dedi. 


İki etaptan oluşuyor 

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum ise Kayaşehir'de Emlak Konut olarak 12 bin 500 bağımsız bölüm geliştirdiklerini söyledi. Kuruı "Adım İstanbul projesi de bu 12 bin bağımsız bölümün içinde. Bu projemiz iki etaptan oluşuyor. Birinci etabı Evvel İstanbul, ikinci etabı ise Adım İstanbul, İnteya İntes ve EYG ortaklığı bize bu proje için 726 milyon lira gelir ve 188 milyon lira idare payı taahhüt ettiler. Ben bu rakamları da aşacağnnızı düşünüyorum" dedi. 


www.adimistanbul.com.tr


Posta



Geri Dön