25 / 04 / 2024

Adnan Oktar’ın Kandilli’deki arazisinde yıkım tamamlandı!

Adnan Oktar’ın Kandilli’deki arazisinde yıkım tamamlandı!

Adnan Oktar'ın Kandilli'de villası ve çevredeki kaçak yapıların yıkımında sona gelindi. Birbirine bağlı onlarca yapının bulunduğu alanda sadece iki yapı ayakta kaldı.



Adnan Oktar'ın Kandilli'deki villası ve çevredeki kaçak yapıların yıkımı devam ediliyor. Birbirine bağlı onlarca yapının bulunduğu bölgede sadece iki yapı ayakta kaldı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, bölgede bitki örtüsüne zarar verilmemesi için yıkılan binaların enkazı torbalar doldurularak kamyonların ulaşabildiği yere kadar elle taşınıyor.

İBB ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. 5 Ekim 2018 tarihinde binaların boşaltılmasıyla başlayan çalışmalarda bu zamana kadar sadece bölgede iki bina ayakta kaldı. Merpen ve geçişlerle birbirine bağlı kaçak olduğu tespit edilen binaların ise yıkımı gerçekleşti.

Yoğun bir çalışmanın yürütüldüğü alanda onlarca işçi aynı anda çalışıyor. Bölgede yıkım sırasında bitki örtüsünün zarar görmemesi için titizlikle çalışıldığı açıklandı. Elle ve iş makineleri ile yıkılan binaların enkazı işçiler tarafından torbalara doldurularak yukarda bulunan kamyonların ulabildiği alanlara kadar taşınıyor. Enkaz burada kamyonlara yüklenerek bölgeden uzaklaştırılıyor.


Geri Dön