28 / 03 / 2024

Afrin gazisi Süleyman Dindar için ''ev ayarlayın'' talimatı!

Afrin gazisi Süleyman Dindar için ''ev ayarlayın'' talimatı!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Zeytin Dalı Harekatı'nda gazi olan Süleyman Dindar için tedavisinin devam ettiği hastaneye gidip, ev ayarlanması talimatı verdi.



Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda gazi olan Süleyman Dindar için tedavisinin devam ettiği hastaneye yakın ev ayarlanması talimatı verdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Afrin gazisi Tankçı Uzman Çavuş Süleyman Dindar'ı tedavisinin devam ettiği Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne ziyarette bulundu. 

Afrin'de yaşadıklarını anlatan Dindar, bulunduğu tanka teröristlerin roketle saldırması sonucu bir anda alev topu içinde kaldığını belirtti. Tankın açık olan kapağından çıkmak için hamle yaptığını söyleyen Dindar, "İlk hamlede ellerim yandı, derisi sıyrılarak düştü, ikinci hamlede dışarıya çıkmayı başardım ancak iki elim ve vücudumun büyük bir bölümü yandı" dedi.

İskenderun Devlet Hastanesi'nde bir süre tedavi gördüğünü anlatan Dindar, şimdi ise tedavisinin Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde Plastik Cerrahi bölümünde Prof. Dr. Ömer Özkan ve Doç. Dr. Özlenen Özkan tarafından yapıldığını anlattı.

Vali Karaloğlu ise Süleyman Dindar ve eşinin birkaç günlüğüne Manisa'ya gitmeleri için araç ve ailesiyle kalabilmesi için hastane yakınında bir ev ayarlanması için talimat verdi.

Hastanedeki diğer hastaları da ziyaret eden Karaloğlu, hastane yöneticileri ve doktorlarından çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 


Geri Dön