25 / 04 / 2024

Ağaoğlu, Ataşehir Bayanlar Futbol Takımı´na sponsor oldu

Ağaoğlu, Ataşehir Bayanlar Futbol Takımı´na sponsor oldu

Birçok alanda sponsorluk faaliyetlerinde bulunan Ağaoğlu Şirketler Grubu, Ataşehir Spor Kulübü´ne sponsor oldu



Ali Ağaoğlu Ataşehir Bayanlar Futbol Takımı´na sponsor olduğunu açıkladı. Sponsorluk sözleşmesini geçtiğimiz günlerde imzaladığını açıklayan Ali Ağaoğlu, "Takımı Avrupa Şampiyonu yapana kadar uğraşacağım, ne gerekiyorsa harcayacağım" dedi.

Ataşehir Spor Kulübü Yöneticileri ve Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetimi arasında yapılan Ataşehir Spor Kulübü´nün sponsorluk anlaşması, Ağaoğlu My World´ Club´da düzenlenen törenle imzalandı. Anlaşmaya göre Ağaoğlu, Ataşehir Spor Kulübünün tüm branşlarına sponsor oldu. Ataşehir Spor Kulübünün Bayan Futbol Takımına transfer ettiği futbolcularla da sözleşme imzalanan törene, bayan futbolunun gelişimine desteklerini göstermek amacıyla Türk Futboluna damga vuran isimlerden efsane futbolcu Tanju Çolak, Beşiktaş Futbol Takımı eski Kaptanı Erkan Avseren ve Fenerbahçe Futbol Takımı eski Kaptanı Şenol Çorlu da katıldı.

Ataşehir Spor Kulübü Bayan Futbol Takımı´nın başarılarının Ağaoğlu´nun sponsorluğuyla daha da artacağını belirten Ataşehir Belediyesi Spor Kulübü Derneği Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan, "20. yılında Türkiye 1. Bayan Futbol Ligi´ne çıkarak büyük bir başarıya imza atan bayan futbol takımı 2010 yılında kendisinden beklenen performansın üzerinde bir çıkışla ligi üçüncü sırada tamamlamıştır. Bu noktada Ağaoğlu´nun sponsorluğuyla birlikte hedeflerimize ulaşmak için gerekli olan finansal desteği de almış bulunuyoruz. Yeni sezonda hedefimizi yükselterek lig şampiyonluğu ve Avrupa´da final oynamayı amaçlıyoruz. Bu hedeflerimize ulaşmak için bize destek olan Ali Ağaoğlu´na sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

İmza töreninde konuşan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu "İş yaptığımız bölgelerin gelişimine katkı sağlamak için bölgenin ihtiyaçlarını karşılamayı Ağaoğlu olarak görev edindik. İş adamları yaşadıkları semte katkı sağlamalıdır diye düşünüyorum. Ataşehir Spor Kulübü Bayan futbol takımına desteğimiz devam edecektir. Kazanacakları başarılarla Avrupa´da takım bayrağını dalgalandıracaklarına inanıyorum. Biz Ağaoğlu Şirketler Grubu olarak başta eğitim olmak üzere kültür, sanat ve spor alanlarında da desteğimizi sürdüreceğiz. Sahiplendiğimiz her işte olduğu gibi bu alanda da sonuna kadar gideceğiz." dedi.

Sponsorluk imza töreni sonrasında Ataşehir Spor Kulübü Bayan Futbol takımını yeni sezonda hedeflerine ulaştırmak için transfer edilen Reyhan Şeker Damla Demirden, Yağmur Uras, Ayşe Gürbüz, Lütfiye Elçimen Duygu Yılmaz, Zübeyde Kaya ile imza töreni gerçekleştirildi.

www.agaoglu.com.tr


Geri Dön