28 / 03 / 2024

Ağaoğlu, Carlton arazisi hisselerinin yüzde 100’ünü satın aldı!

 Ağaoğlu, Carlton arazisi hisselerinin yüzde 100’ünü satın aldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul’un en gözde yerinde bulunan Carlton Arazisi’nin tamamını satın aldı. Grubun daha önce de hissedarı olduğu arazi Sait Halim Paşa Yalısı yanında yer alıyor



Ağaoğlu Şirketler Grubu, hissedarı olduğu İstanbul Yeniköy’deki Carlton Arazisi hisselerinin tamamını Yeniköy Turizm İşletmeleri ve Yatırım A.Ş.’den satın aldı. Daha önce Toprak Holding’in sahibi olduğu arazi TMSF’ye devredilmişti.


Carlton arazisinin alımı ile ilgili olarak Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, son dönemlerde inşaat ve enerji alanında yaptıkları yatırımlara turizm alanında da bir yenisini daha eklemiş olmaktan çok mutlu olduklarını ifade etti. Grubun turizmle ilgili yatırımlarının hız kesmeden devam edeceğini belirten Ağaoğlu, “İstanbul, dünyanın kültür başkenti olduğu kadar aynı zamanda turizm başkenti olma yolunda da hızla yol alıyor. Bu nedenle İstanbul’da turizme yönelik yapılan yatırımları çok önemsiyoruz. Ağaoğlu olarak, inşaat ve enerji alanında yaptığımız yatırımların yanı sıra turizm alanında da büyümeye devam edeceğiz.”



Geri Dön