19 / 04 / 2024

Ağaoğlu Eltes Gold Residence'de teslimler başladı

Ağaoğlu Eltes Gold Residence'de teslimler başladı

Ağaoğlu, İstanbul'un son dönemde hızlı ve planlı biçimde gelişen bölgelerinden Çekmeköy'de inşa ettiği Eltes Gold Residence ile ayrıcalıklı bir yaşam standardı sunuyor.



Ağaoğlu Eltes Gold Residence'ta konut sahiplerine anahtar teslimleri başladı. 31 Ocak'a kadar sürecek anahtar teslimlerinin ardından, konut sahipleri 2009'un ilk ayında yeni yaşamlarına adımlarını atmış olacak. Eltes Gold Residence'ta hayatın başlamasıyla birlikte bölgenin çehresini değiştirecek, örnek ve sembol bir proje İstanbul'a kazandırılmış olacak.


20 farklı tipte toplam 231 dairenin yer aldığı Eltes Gold Residence'ta housekeeping, vale, özel güvenlik, kuru temizleme, bahçe, havuz ve SPA gibi yüksek nitelikli ve konforlu hizmetlerle birlikte, pek çok da ayrıcalık bulunuyor. Eltes Gold Residence bünyesinde yer alan özel alışveriş merkezinde seçkin markalar, kafeler, restoranlar ve bar residence sahiplerine hizmet verecek.


Eltes Gold Residence'ın 5 yıldızlı otel standartlarındaki mimari çizgisi ve dekorasyonunun yanı sıra residence girişinde konforlu bir şekilde donatılmış lobi, dairelerde ise yatak odası ve salonda split klimalar, tam donanımlı beyaz eşya ve çöp öğütücü, kombi, interkom görüntülü haberleşme sistemi, kablosuz internet bağlantısı, uydu yayını, kablo TV ve dijital yayın bulunuyor.


İstanbul'un nitelikli konutlarıyla gelişen yeni merkezlerinden biri olan Çekmeköy'de, her iki köprüye olan yakınlık, çevre yolları bağlantısı, doğal peyzaj, planlı yapı, sağlam zemin, 34 anaokulu, 61 ilköğretim okulu, 9 lise, 22 spor tesisi, 29 hastane ve poliklinik, 40 park, 3 sinema ve 3 tiyatro salonu, büyük alışveriş ve eğlence merkezleri yer alıyor.


Eltes My Club'da özel buz pateni pisti de var


Eltes My Club bünyesinde, yetişkinler ve çocuklar için açık ve kapalı olmak üzere iki yüzme havuzu yer alırken, daire sahipleri spor salonundan ve açık spor alanlarından da faydalanabiliyor. Yaşam kulübü My Club'da, basketbol sahası, profesyonel standartlarda ve ölçülerde tenis kortları ile, masa tenisi, çocuk kulübü, fitness salonu ile diğer My Club'lardan farklı olarak buz pateni pisti de yer alıyor. Ayrıca sauna, buhar odası, güzellik salonu ve marketler bulunuyor.


Tae-bo, Yoga, Pilates, Step-Aerobik, latin dansları ve çocuklar için Hip-Hop dersleri gibi her yaşa ve her tarza uygun aktiviteler sunan My Club, Eltes Gold Residence sakinlerinin sosyal yaşamlarının her anında tercih edebilecekleri olanaklar sunuyor.

www.agaoglu.com.tr

Geri Dön