23 / 04 / 2024

Ağaoğlu İnşaat gayrimenkul satış uzmanlığı eğitimi!

Ağaoğlu İnşaat gayrimenkul satış uzmanlığı eğitimi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Nişantaşı Üniversitesi işbirliği ile gayrimenkul satış uzmanları yetiştiriyor. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında gayrimenkul sertifika eğitimleri sonunda başarılı olanlar Ağaoğlu İnşaat'ta iş sahibi olacak...



Ağaoğlu Şirketler Grubu, Nişantaşı Üniversitesi işbirliği ile gayrimenkul satış uzmanları yetiştiriyor. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında 6 Aralık-25 Ocak tarihleri arasında yapılacak olan gayrimenkul sertifika eğitimleri sonunda başarılı olanlar, Ağaoğlu bünyesinde istihdam edilecek. Eğitim programına katılmak için üniversite mezunu olmak gerekiyor. 


UZMANLAŞMAK ŞART 


Sertifika programının önemine değinen Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, şunları söyledi: "Ağaoğlu Şirketler Grubu olarak sektör liderliğimize yakışır şekilde projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Kurumsal sosyal sorumluluk projesi olarak nitelendirdiğimiz ve Nişantaşı Üniversitesi işbirliği ile başlattığımız sertifika programı ile sektörümüzde uzmanlaşmayı esas aldık. Bu proje ile üniversite mezunu gençlerimize günümüzün parlayan sektörü olan gayrimenkul sektöründe uzmanlaşma fırsatı tanıyarak istihdama katkı sağlamayı hedefliyoruz." 8 hafta sürecek sertifika programında katılımcılar, hem satışa, hem de sektöre yönelik eğitimler alacak. 


Takvim


Geri Dön