19 / 04 / 2024

Ağaoğlu, My City Bahçelievler 'de konut teslimlerine başladı!

Ağaoğlu, My City Bahçelievler 'de konut teslimlerine başladı!

Sadece konut teslimi konusunda sözünü tutamadığını dile getiren Ali Ağaoğlu, My City Bahçelievler 'deki Eylül 2011 teslimleri 6 ay erkene çekerek teslimlere başladı



Sadece konut teslimi konusunda sözünü tutamadığını dile getiren Ali Ağaoğlu, My City Bahçelievler 'deki Eylül 2011 teslimleri 6 ay erkene çekerek teslimlere başladı.

Ağaoğlu Grubu 'nun Avrupa yakasındaki ilk projesi olan 1220 konutluk My City Bahçelievler 'de, 28 şžubat pazartesi günü anahtar teslimleri başladı. Daire teslimleri, Nisan ayının ilk 10 gününde tamamlanacak. Ağaoğlu My City Bahçelievler, küresel krizin etkilerinin Türkiye 'de en yoğun olarak hissedildiği dönemde, yani şžubat 2009 'da yüzde 1 peşinat avantajı ile satışa sunulmuş ve yaklaşık 2 haftada, Ağaoğlu şžirketler Grubu, satışların büyük bölümünü tamamlamıştı.

Ağaoğlu My City Bahçelievler 'de, yaklaşık 80 dönüm araziye yayılmış 27 blokta, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde daireler bulunuyor. Ağaoğlu, hızla gelişen Merter-Bahçelievler 'de, E-5 'e sadece 100 metre mesafedeki My City Bahçelievler 'i; “Eylül 2011 'de teslim ” taahhüdü ile satışa sunmuştu; fakat ‘erken teslim ' geleneğini bozmayıp daireleri erken teslim etmeye başlıyor. 10 yıldır bütün Ağaoğlu projelerinde “Tek yetkili ikinci el gayrimenkul firması ” olarak hizmet veren RE/MAX ABC 'nin brokeri Selami Arpacı, My City Bahçelievler 'deki proje içi ofislerini yoğun müşteri talebi üzerine yaklaşık 3 ay önce açarak teslim öncesi bölgeyi ve bölgenin potansiyelini çok daha iyi tanıma fırsatı yakaladıklarını bildirdi.

Sky Towers ve Ispartakule de erken teslim
RE/MAX ABC olarak toplamda 3 franchise ofisi ve 9 proje içi ofisinde 70 kişilik uzman ekiple hizmet verdiklerini dile getiren Arpacı, “My City Bahçelievler projesinde de, 6 gayrimenkul danışmanı görev yapıyor. Bölge hızla geliştiği için, ekibimizdeki uzman gayrimenkul danışmanlarının sayısını artırdık ” şeklinde konuştu.

Projede görev alan gayrimenkul danışmanlarının sadece bu projeye hizmet vereceklerini kaydeden Abracı, “Projeyi ve rayiçleri en iyi bilen ekip. Alıcı beklentilerini de en iyi biz analiz ediyoruz ” diye konuştu. Selami Arpacı, My City Bahçelievler 'de teslimlerin başlaması ile birlikte, genişleyen satılık portföyüne ek olarak, dairesini kiralamak isteyenlere de hizmet vermeye başladıklarını bildirdi ve şunları kaydetti: “RE/MAX ABC 'deki ekip aynı zamanda Anadolu yakasında Soyak Yenişehir, İdealistkent, Sinpaş projeleri, Uphil Court, KentPlus, Ev-idea, KİPTAşž Yeşil Vadi ve daha birçok nitelikli projede de görev yapıyor. Hizmet verdiğimiz projelerdeki toplam bağımsız bölüm sayısı 24 bin. Ağaoğlu 'nun erken teslim edeceği Ataşehir Sky Towers ve My Town Ispartakule projelerinde de ofis açma hazırlığımız sürüyor. ”

İkinci elde müşteri hazır
AĞAOĞLU My City Bahçelievler 'de, inşaat süresi boyunca konutlar ortalama yüzde 40-45 prim yaptı. RE/MAX ABC brokeri Selami Arpacı, “Ağaoğlu, bu projesinde de topraktan girenlere kazandırma geleneğini sürdürdü ” dedi ve erken teslim sayesinde yatırımcıların elde edeceği avantajı şöyle özetledi: “Halen kirada oturup, Ağaoğlu My City 'den 2 yıl önce daire alanlar 6 ay daha beklemek zorunda kalmayacak. Kira derdinden kurtulacak. Yatırımcılar da, 5-6 ay fazladan kira gelirine sahip olabilecek veya kısa sürede satıp nakde dönme şansı yakalayacak. çünkü, ikinci el müşterisi görerek almayı tercih ediyor. RE/MAX ABC olarak, My City Bahçelievler ofisini aylar önce açmamız sayesinde ciddi alıcı datası oluşturduk. şžu an, daire almak için teslimleri bekleyen çok ciddi bir alıcı kitlesi var. My City Bahçelievler 'in de ikinci el müşterisi hazır, teslimleri bekliyor. ”

‘Naftalin kokulu dolarlar geldi '
Ali Ağaoğlu yaptığı bir açıklamada proje iyi olduğu için krizin ortasında satışa başladıklarını kaydederek, “Biz geçen krizde My City Bahçelievler projesini, satışa çıkardık. İnanın insanlar naftalin kokulu dolarlarını getirdiler. Türkiye 'de birde kayıt dışı ekonomi var. Bizi o ekonomi ayakta tutuyor. Biz işimizi doğru dürüst yaptığımız için insanlar bizden konut almakta sakınca görmediler. Rekor sürede binlerce konut sattık ” diye konuşmuştu.

Her zaman erken teslim ediyor
Ağaoğlu İnşaat daha önce erken teslim ettiği birçok proje ile akıllara gelirken bunlardan ilkini Batı Ataşehir 'de inşa ettiği My World oluşturuyor. 2007 Eylül 'de teslim etmesi gereken projenin tarihini 6 ay erken e alan Ağaoğlu, projeyi Mart 2007 'de teslim etmişti. Eltes Güneşi 'ni de 7 ay erken teslim eden firma, şimdi de My City Bahçelievler 'de 6 ay erken teslim ediyor. My Town Ispartakule 'de de 7-8 a y erken teslim edilmesi i için hazırlıklarını sürdüren firma, Ataşehir Sky Towers 'ta Aralık 2011 'de teslim edeceği konutları 9-10 ay erkene alarak Mart ayı içerisinde teslimatı yapmayı planlıyor.


Geri Dön