25 / 04 / 2024

Ağaoğlu My City Hotel 33 kategoride 29 madalya aldı

Ağaoğlu My City Hotel 33 kategoride 29 madalya aldı

Ağaoğlu My City Culinary Team, Londra'da düzenlenen yarışmada 33 kategoride 29 madalya aldı



Ağaoğlu My City Culinary Team, 28 Şubat - 4 Mart tarihleri arasında Londra'da düzenlenen yarışmada toplam 33 kategoride 29 madalyaya sahip olmanın gururu ile ülkeye geri dönüyorlar.

Dünya Aşçılar Konfederasyonu (WACS) tarafından bu yıl 28 Şubat - 04 Mart tarihleri arasında 27.si düzenlenen Le Salon Culinaire International de Londres yarışmasında bütün ödüller sahiplerini bularak son buldu.

45 ülkenin katılımı ile gerçekleşen organizasyonda, bireysel anlamda Ağaoğlu My City Culinary Team, "Hotelympia Cold Buffet Challenge" kategorisi ve 33  bireysel farklı kategoride yarıştı. 

Yarışma boyunca ödüle doymayan İstanbul Ağaoğlu My City Culinary Team, 3 altın 4 gümüş, 8 bronz ve 14 merit medal ile toplam 33 kategoride 29 madalyanın sahibi oldu. Bu ödüller arasında Ağaoglu My City  takımı en iyi Banket büfesi ödülüne, Rafet İnce en iyi Hijyen ödülüne ve en iyi katılımcı özel ödülü Serkan Gümrükçü'ye layık görüldü.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Ağaoğlu Londra'dan 29 madalya ile döndü
  
Ağaoğlu  My City  Culinary Team, 28 Şubat - 4 Mart tarihleri arasında Londra'da düzenlenen yarışmada toplam 33 kategoride 29 madalya aldı

DÜNYA Aşçılar  Konfederasyonu (WACS) tarafından bu yıl 28 Şubat - 04 Mart tarihleri arasında 27'inci düzenlenen Le Salon Culinaire International de Londres yarışmasında bütün ödüller sahiplerini bularak son buldu. 45 ülkenin katılımı ile gerçekleşen organizasyonda, bireysel anlamda Ağaoğlu My City Culinary Team, 'Hotelympia Cold Buffet Challenge' kategorisi ve 33  bireysel farklı kategoride yarıştı. Yarışma boyunca ödüle doymayan İstanbul Ağaoğlu My City Culinary Team, 3 altın 4 gümüş, 8 bronz ve 14 merit medal ile toplam 33 kategoride 29 madalyanın sahibi oldu. Bu ödüller arasında  Ağaoglu My City  takımı en iyi Banket büfesi
Akşam


Geri Dön