19 / 04 / 2024

Ağaoğlu My Home Maslak kampanyası ne zaman bitiyor?

Ağaoğlu My Home Maslak kampanyası ne zaman bitiyor?

Firma: Ağaoğlu İnşaat

Proje: Ağaoğlu My Home Maslak

Toplam 786 adet daireye yer verilen My Home Maslak'ta daire fiyatları 571 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Ağaoğlu My Home Maslak kampanyası ne zaman bitiyor?



"Ağaoğlu My Home Maslak kampanyası ne zaman bitiyor?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin özelliklerinden ve kampanyadan kısaca bahsedelim. 


Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen My Home Maslak Konutları 3 blok halinde yükseliyor. Projede yer alan daire seçenekleri arasında 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 dubleks ve 4,5+1 dubleksler bulunuyor.


Daire teslimleri hemen gerçekleşen My Home Maslak Ağaoğlu Konutları'nın TEM otoyoluna ve 2. köprüye bağlantısı mevcut. Projede açık yüzme havuzu, güvenlik, kapalı otopark ve çocuk oyun alanları gibi ortak alanlar yer alıyor.


My Home Maslak kampanyası ile yüzde 1 peşin ödemeler ile konut sahibi olunabiliyor ve yüzde 35'e varan faiz desteği sağlanıyor. Projede yüzde 0,47 faiz oranı ile 60 ay vade, yüzde 0,57 faiz oranı ile 120 ay vade imkanı sunuluyor.


Ağaoğlu My Home Maslak kampanyası ne zaman bitiyor?

13 Şubat 2015 tarihi itibariyle başlayan ve Ağaoğlu İnşaat'ın My Home Maslak, My Towerland ve Andromeda Gold projeleri için geçerli olacak olan kampanya 3 hafta sonra sona erecek. 


My Home Maslak iletişim bilgileri

Tel: 444 6 777

Web: http://www.agaoglu.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön